torstai 9. elokuuta 2012

You bring me joy


On se jännä juttu, miten ihminen oikeesti vaan muuttuu ja aikuistuu koko ajan.. Kaikki jotka mut tuntee, tietää että olen monen monta vuotta jo sanonut, etten tule koskaan hankkimaan lapsia. Tai edes sitä yhtä. Jotenki kuitenkin tuonne takaraivoon on hiipinyt käsite vauva ja lapsi. Ja varsinkin tuo pikkuinen tähtisilmä sulattaa kenet vaan ;) Kattokaa nyt vaikka tästäkin muutamaa kuvaa.. (Anne, sun poikas on vaarallinen kun sulattaa sydämiä;)

Eilisillasta sitten joo, lähettiin tosiaan parille. Nyt alkaa kyllä tympimään tää ainainen meneminen, kun muita asioita ei saa sitten hoidettua. Ja kun joka paikkaan pitäisi heti aamusta soitella ja itse vielä nukun.. 
Riikka on tällä hetkellä Virossa ja saadaan sieltä sitten juominkia läksiäisiin. Vielä pitäisi se pöytä rakentaa, josta tulee varmasti erittäin upea kun kaksi naista saa käsiinsä vasaran ja nauloja..

Päivät vaan juoksee jotenkin ohitse, ettei sitä itse tajuakkaan.. Vasta kun toiset sanovat sitä että ei päästä enää näkemään paljon tai että lähtee nyt johonkin lomalle yms, ja kun tulevat takaisin, mä olen jo kovaa vauhtia lähdössä. Ja monella kun alkaa/jatkuu koulukin ensi viikolla. Lupasin Saanalle mennä mukaan maanantaina, näyttämään Kauppista. Samalla moikkaamaan vanhoja ja mahtavia opettajia ;)

Nyt aloitan tasotestin tarkastuksen.. 

4 kommenttia:

 1. Heh ;) Tähtisimmu Aatu lumoaa jossun <3 Pian Aatu saa pikkuserkkuja hih :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootellaan nyt vie pari vuotta ;) Voit eka pyöräyttää toisenki tähtisimmun ennen mua ;> Tuun takasi Suomeen niin täällä odottelis kaks tähteä ;>

   Poista
  2. ei sitä koskaa tiiä :D tulee vaa vähä kiire :)

   Poista
 2. Oletko kiinnostunut kynsien lakkaamisesta ja laittamisesta? Minä olen! Täällä näet ihania, hauskoja ja mielettömiä kynsi -desingejä. Lue ohjeet ja luo itsellesi yhtä ihanat kynnet!

  Lue blogini ja olet kohta yhtä taitava kynsien laitossa kuin minäkin! ;))

  Sry mainostus..

  VastaaPoista