keskiviikko 8. elokuuta 2012

Love this!♥I don't like walking around this old and empty house.
So hold my hand, I'll walk with you my dear

The stairs creak as I sleep, 
it's keeping me awake
It's the house telling you to close your eyes

Some days I can't even dress myself.
It's killing me to see you this way.

►Vaikka eilen satoi ja myrskysi, piti silti lähteä kohti Riikan lukaalia. Treffailtiin tyttösten kanssa ja nautittiin Riikan tekemää pannukakkua. Myöhemmin innostuttiin lähtemään parille.
►Ennen Barellia käytiin viemässä mun jalkapallo rakastavaan kotiin pojille. Toivottavasti osaavat pitää siitä hyvää huolta ;) Sitten tehtiin ruokaa ja tiskattiin niin saatiin seuraa parille.
►Yöllä kun Riikan luo päästiin (jäi oikeesti ne juomat siihen kahteen!), sain maistaa ihan hirveen makuista yskänlääkettä.. Mutta johan rauhoittui hetkeks. Tässä on nyt enään nelisen viikkoa aikaa parantua tästä yskästä ja hinkukeuhkoista.. 
►Monelle iloksi voin kertoa että vihdoin on tupakointi ohi -onneksi. 

Eilen tajuttiin että on enää muutama hassu viikonloppu Suomessa. Ainoastaan tämä viikonloppu sekä viimeinen viikonloppu on vapaana.. Ensi viikonloppuna ollaan mökillä porukalla ja sitä seuraavana onkin jo läksiäiset. 
Nyt pitäisi saada aikaiseksi laskea tasotestin pisteet sekä käydä tulostamassa se lentolippu ja scannaamassa rikosrekisteriote.. Kun taas oma sohva vaan houkuttelee jäämään.. No, nyt ainakin käyn Annea moikkaamassa ja illemmalla pitäisi suunnata jälleen kaupunkia kohden Saanan kera♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti