maanantai 6. elokuuta 2012

Punaviinimarjat ja tasotestiä..

Tein eilen sen Saksankielen tasotestin ja voi pojat! Oli aivan sairaan pitkä, ja niin outoja sanoja ettei tosikaan. Ehkä pitää vaan huomenna saada aikaseksi hakea ne saksankielen harjotuskirjat ja vähän ruveta kertaamaan.. Testissä meni sellaset 40-50min ja nyt pitäisi vielä tarkistaa kaikki. Toiset mukavat 40minuuttia :-D No, kaikki aikanaan.

Kyllähän tota ymmärtää jotenkuten, mutta on se kuitenki niin vaikeeta vastata noihin.. Ehkä vuoden päästä sujuu paremmin ;)
Eilen innostuin leikkaamaan taas nurmikon ja sen takia sain nauttia sitten vähän hyvää juomaa. Ja tosin ilta jatkui Kanttikselle ja Pulloon, ylläri ;) Ja sain ehkä maailman parhaimman Mango -drinkin! mmmm. Tänään oonki sitten saanut töitä -kerätä punaviinimarjat yhestä puskasta. Täytyy kyllä nostaa hattua marjanpoimijoille, musta ei siihen ole. Toi on ihan älyttömän tylsää ja turhauttavaa hommaa! 1/3 puskasta nyt kerätty talteen ja oli pakko keskeyttää kun mehiläiset ja ampparit valtasivat viereiset kukat.. Meinas paniikki iskeä niiden takia. Ehkä pääsen jatkamaan myöhemmin vielä, kuitenkin ennenkuin linnut hyökkää puskan kimppuun.. Tänään on tarkoitus vain olla ja levätä. Aivan ihana ja rankka viikonloppu ohi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti