keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Dass du da warst tat mir gut...

.....    "Se, että olit siinä, teki minulle hyvää."
 Autoja, autoja.. Täällä on niin paljon niiin hienoja ja kalliita autoja (suomen hinnoilla), etten kestä. Aina kuitenkin pakko katsoa niitä ja ihailla. Monessa perheessä onkin 1-2 erittäin kallista ja hienoa autoa. Parasta on se, miten täällä parkkeerataan. Nokat vastakkain vaan! Jos ajat esim.  vasemman puolen kaistaa, ajat oikean puolen kaistan puolella parkkiin jos oma puoli on täynnä. Välillä kyllä mietin että miten ihmeessä jotkut autot pääsee pois kun on niin tiheesti yhdessä.. Ihan miten sattuu.

Tänään käytiin tilaamassa oleskelulupa mulle ja illalla pitäis tilata Sveitsiläinen liittymä. Ja tän viikon aikana se pankkitili. 

Onneks Visa Electron toimii täällä ja saa nostettua suoraan frangeja automaatista. Yksin lähdin aamupäivästä käppäilemään ja kiertelemään. Hetki piti ettiä automaattia ja sitten taas ihmeteltiin kun kaikki oli saksaksi. No, rahat sai suoraan siitä ja on muuten ihan leikkirahojen näkösiä! Kolikkoihin en oo vielä tutustunu, mutta tyhmiltä nekin näyttää.. Ja millähän nimellä niitä edes sanotaan? (yhessä kolikossa lukee vaan "1/2", että niin..) Tosin kallis kurssi noissa automaateissa oli.. Mutta lähipankissa oli suurempi kuitenkin.
Postista hain kirjekuoria ja postimerkkejä. Ensimmäinen kirje lähtiki jo Saanalle ja Krisulle!

Käytiin äsken kiipeämässä tuonne vuorelle päin ja tsiisus, en oo törmänny missään niin jyrkkään ja pitkään ylämäkeen! En ehtiny edes näkemään huippua kun päästiin riippusillalle josta mentiin yli ja sitten ruvettiin kävelemään alas -mikä on oikeesti hankalampaa.. Vielä pitäis tänään mennä kävelemään päälle kilsan portaat, mitkä lie onkaan.. Jotain 100 rappusta tyyliin ylöspäin huipulle.

8 kommenttia:

 1. Ainakin sulla riittää siel tekemistä ja tutustumista:)

  Tsemppiä terv. Arjis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin riittää. Kohta sitä saakin oikein kunnolla aloittaa kiertelemistä :)

   Poista
 2. Sielä on ihan hirvee ukkonen ku se sinne iskee !!!
  - Caro

  VastaaPoista
 3. määki olin aluks ihan sekasin nuiden rahojen kanssa ja mietin just tuota samaa, et mikä hiton 1/2, mut se on sama ku 50 senttiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo :D ja sitku kaiken miettii vieläki eurois, vaikkei kannata :D

   Poista