sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Perjantai -Prime Tower

Käytiin perjantaina Ellin kanssa Prime Towerissa (kotisivu). 
Istuimme Loungessa ja joimme viiniä. Suht hieno paikka, että naisilla oli korkkarit ja hienot vaatteet -niinkuin meilläkin. Samassa kerroksesta (ylin!!) löytyy myös kahvila/bar sekä ravintola. Suosittelen ehdottomasti kaikille, vaikka hinnat onkin vähän korkeempia kuin muualla. Hinnasto löytyy myös kotisivuilta, tästä.
 Näkymät ovat upeat niin päivällä kuin illalla!
 Sisäpihasta sisään, lukee isolla Clouds, ei voi olla erehtymättä! 
Vastaanotto on heti, johon jätetään takit (ilmainen) ja sieltä hissillä ihan ylös.

6 kommenttia:

 1. Tää ei liity tähän postaukseen sinäsä, ajattelin kysyä että minkä järjestön tms kautta oot aupairina? ja miksi valitsis juuri Sveitsin? en tiedä ootko kertonu näistä jo kun en ole ihan kaikkia postauksia lukenut !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo tullut minkään järjestön kautta, vaan kun etsii netistä paikkoja, niin löytyy. Itse löysin niinkin tutulta sivulta kuin mol.fi.
   Sveitsistä en ollut hirveesti aiemmin kuullut mitään, vaan kun huomasin että tänne haetaan hirveesti au paireja, ja sit aloin vaan tutkimaan kaikkea ja hakemaan tietoa ja innostuin koko ajan enemmän ja enemmän :)

   Poista
  2. Kuinka se sitten toimii jos tolleen omatoimisesti menee, itsekö maksaa lennot sinne ja takaisin? Kun yleeensä järjestö maksaa lennot ja vakuutukset yms.. Mistä tiesit että juuri tämä perhe on sulle oikea? Itse haaveilen aupair vuodesta amerikassa,hiukan pelottaa lähteä ja jättää kaikki tänne tuttuun Suomeen.. Ja että osaaako kieltä tarpeeksi hyvin että tulee ymmärretyksi .. :D

   Poista
  3. Ei, kyllä ainakin suomalaiset perheet ovat maksaneet lennot. Vakuutuksista kannattaa sopia perheen kanssa, mulla hostperhe maksaa ne:)
   Eikä sitä voikkaan tietää ennen kokeilua että onko perhe se oikea. Jos ei ole, niin sit vain vaihtaa.
   Ja kannattaa ihmeessä lähteä jos on mahdollisuus! Alusta asti kannattaa olla kunnon asenteella mukana, eikä jättää suomeen mitään kesken/ lähteä pakoon jotain suomesta. Se vain raastaa omaa mieltä ja päätä.
   Kielen oppii kyllä, ja on kiva huomata itse miten siinä kehittyy :)

   Poista
  4. Kiitos vastauksista !! :) katsotaaan tuleeeko itellä lähtö jossain vaiheessa.tänä vuonna ! En vaan tiedä meenkö järjestön kautta vai en,ja jos meen niin minkä kautta... Mutta ehkä se selviää :)

   Poista