tiistai 21. elokuuta 2012

I can be all yours forever cant u see it in my eyes

 Tasan kahden viikon päästä olen jo muuttanut, nähnyt uuden maani, kotini sekä aikalailla jo varmaan asettunut Meileniin. Tutustunut poikaan pikkasen lisää sekä perheeseen. Päivä päivältä mietin asiaa enemmän ja enemmän, vielä en ainakaan jännitä. Ainoastaan pelko lentämistä vastaan kasvaa koko ajan.. 

Lauantaina tosiaan menin isäni luo ja istuimme pihassa porukalla iltaa, ehdin myös leikkiä poikien kanssa ja laittamaan heidän tukkaa. Pikkuset tykkäsivät kyllä. Ja onhan noi nyt söpöjä.. Käytiin myöhemmin vielä Miian kanssa Pullossa maistelemassa alkoholia sekä tanssimassa. Mukava päivä.

Eilen kävin Annen kanssa (plus tietty Aatu ja Viivi) käppäilemässä ja istuskelemassa. Hirveen nopeasti se aika vaan menee kun on niin paljon puhuttavaa, mutta ihania tälläiset niin sanotusti extempore lähdöt :) Vielä kun saisi sen pikku pirpanan hoitoon ennen lähtöä ;)

Huomenna saankin pitkästä aikaa vieraaksi vanhan luokkalaisen ja illemmalla sitten töihin! 
Kattelin tuossa kalenteria ja johan alkaa päivät loppumaan.. Tuntuu ihan eiliseltä vielä kun sain kuulla että 7 viikon päästä aloitan työt toisessa maassa. Hullua! Mutta oon mä kyllä nyt nauttinut näistä viimesistä päivistä.. En olisi koskaan uskonut että loppu peleissä näin paljon ihanaa ja mahtavaa tapahtuu, vaikka välillä on niitä päiviä ettei tee mitään järkevää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti