maanantai 13. elokuuta 2012

Everythings gonna be alright

Lauantaina tosiaan vietettiin Jonnan kans lepposta iltaa, ensiks oltiin Kanttiksella muutama tunti ja maistettiin hyvää mutta tulista kanawokkia (mm, näyttääks toi wokilta?) ja kuunneltiin Kaitsua kun se soitti ja laulo hyviä biisejä. Keskiyöllä sitten siirryttiin Wildiin ja pompittiin Pullossa vähän väliä.. Lepponen ilta siis tosiaan, autolla kun olin itse matkassa, monen monta vesilasia kyllä meni illan aikana :-D

Sunnuntai meni myös erittäin mukavasti vain ollessa, sekä käydessä Saanan luona teellä. Samalla reissulla kävin moikkaamassa entiset työtoverit ja johan sitä juttua edelleen riittää. Onneks parin viikon päästä on läksiäiset, niin saa kaikki toverit samaan paikkaan! Toivotaan vain että sää suosii meitä, aurinko kiitos! Edes se yks päivä..
Neljän tunnin päästä pitäisi olla jo kovaa vauhtia menossa jälleen Saanan luokse, vien sen kouluun ekaa kertaa täällä ;) Voi kuinka muistuu mieleen kaikki ne hyvät vuodet, mitkä tuli vietettyä ite Kauppiksella.. Ihan mahtava porukka aina kasassa!

Taas on siis mukava viikonloppu ohitse ja seuraavaa odotellaan jo kovaa! Mökkireissua tiedossa, ja jos vain pääsisi lauantaina takaisin Vaasaan -ehkäpä serkkuneitosen kanssa ulkoilemaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti