maanantai 18. helmikuuta 2013

Suprise!

Mulla tosiaan alkoi viikko sitten talviloma ja jouluna jo päätin että tuun suomeen. Päätin samalla että en kerro tulostani kaikille vaan yllätän.
Saavuin Vaasaan perjantaina viiden aikaan (matkalaukku jälleen kerran jossain pilvien päällä..) ja vastassa oli Sami sekä äiti mun siskoineen. Ilta vierähtiki nopeesti ensin äidin luona ja sitten isän luona, josta me lähdettiin sitten yllättämään Jamia. Ja taisin onnistuakkin, kun toinen luuli että olin lentänyt Dubliniin.. :-D

Lauantaina me käytiin kelkkailemassa Samin kanssa. Aluks pelkäsin ihan sikana, tärisin vain ja puristin samista koko matkan. Mutta kun itse pääsin ajamaan, niin se alkoi tuntumaan jo kivalta, vaikka olikin erittäin raskasta. Kelkkailun jälkeen Sami paljasti että on varannut hotellihuoneen Kantarellis hotellista yöksi. Sai yllätettyä mut ja oli mukava ilta. Mitä nyt poreallas ei toiminut -tosin ihmekkään kun sulakkeet ja kaikki johdot on altaan alla, veden varassa.. Käytiin katsastamassa yöelämää ja nauttimassa vähän alkoholia. Hieno ilta!

Sunnuntaina olin tosin eri mieltä.. Pikkasen heikotti ja väsytti, eikä kuiva aamupala maistunut yhtään. Kotiin kun päästiin, saatiin Dani vihdoin<3 mun pieni paappeli. Siinä me sit kolmistaan vaan maattiin sohvalla ennenkun lähdettiin käymään moikkaamassa Annea ja Aatuli. Sieltä suunnattiin perhoset masussa kohti juna-asemaa ja yllätin Saanan! Saanahan luuli että olen road tripillä jossain päin ranskaa.. Oli siinä kyllä ihana näkeminen, toinen juoksee kimppuun samantien <3 ah, aivan mahtava tunne kun onnistuin yllättämään! Harmi vain että kohta lennän takasin sveitsiin..
Sunnuntai-iltana podin vieläkin hirveää oloa ja tärisin kylmyydestä. Ja näyttihän se kuumemittari 38.6! No can do, silti oli pakko lähtee tänä aamuna poliisiasemalle uusimaan passi ja koittaan siirtää ajokortin kakkosvaihetta. Mutta eihän se ole näille pätevä syy, kun asun ulkomailla!! Hemmetti että on ottanu päähän, tällä viikolla kun ei hirveästi ole noita kursseja, enkä mä tule ennen kortin umpeutumista suomeen. Eli pitäis koko autokoulu käydä uudestaan -mihin EN TODELLAKAAN rupea. Hitto et voi hermostuttaa ja ketuttaan paljon! Tekis mieli tehdä jotain.. Harmikun ei ole nyrkkeilysäkkiä. Äääääggrrrh!!9 kommenttia:

 1. Mitää, eiks se muka onnistunu? Kyllä mulle ainakin sanottiin ettei oo mitään ongelmaa, koska mulla ei ollu muuta vaihtoehtoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Noku mä tiiän muitaki joille on onnistunu.. Mut ei vaan mulle, tää on niin mun tuuria. Edes mun passikuvat ei kelvannu. Teki mieli siinä vaihees räjähtää, raahauduin sinne kuitenki kuumeessa!
   Se naikkonen vaan sano mulle sielä että mun ois pitäny ite tajuu mennä tekeen kakkosvaihe ennenku lähen sveitsiin, eikä se onnistu ku kuitenki vuoden suomessa sen jälkeen ku sain sen ajokortin, josta tosin 6kk on se aika, kun ei saa vielä mennä tekeen sitä.. Että kaippa sitä pitää asennoitua jotenki siihen että tuun loppu elämäni kulkeen bussilla ja pyörällä.......... TÄTÄ turhamaisuuden tunnetta!! Aina mua syrjitään :(

   Poista
 2. Mä yritin sulle sillo sanoa, että no on aika nihkeitä nuo poliisit :D Mut hitsi, mitenhän nyt saat uusittua kortin ;(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Kyllä mä tällä viikolla voisin mennä tekeen kakkos vaiheen, muttakun ei missään oikein ole! :(
   Mut tääki on nii typerää, et joillekki on siirretty sen takia että ei ole ollut varaa. JA mä asun ulkomailla... Saisinkohan Sveitsissä mennä ajaan kakkosvaiheen? ...tosin siellä tuskin oo edes sitä, eihän ne oo kuullukkaan edes nastarenkaista saatikaan liukasradasta :-DDD

   Poista
 3. Ei sun nyt ihan koko autokoulua tarttee uusia vaikka kortti menisikin vanhaksi. Uusi lupahakemus jätettävä, suoritettava kirjallinen- ja ajokoe. Opetusta et siis tarvitse kuin mahdollisesti autokoululta yhden tunnin ajoa ennen kuin suostuvat vuokraamaan autoa inssiä varten. :) Ennen syventävää vaihetta sitten joudut tosin suorittamaan myös uudenmallisen harjoitteluvaiheen, eli kustannuksia tulee jonkun verran lisää..

  t. Yks autokoulun sihteeri / liikenneopettaja harjoittelija joka ensimmäistä kertaa eksyi blogiisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta :) sain onneksi ängettyä huomiseen kakkosvaiheeseen, joten stressi pois :)

   Poista
 4. Ahhh söötti koira!! :)

  Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista