keskiviikko 15. elokuuta 2012

Alkuvuosi 2012

Tammikuu
Vuoden ekat päivät olivat aika hämäriä ja vaikeita, mutta vaikeuksien kautta selvittiin voittajana ja päätin että tänä vuonna asiat tehdään toisin. Yritin opetella kiertämään vaikeat asiat ja selvittämään ongelmat. Raaskin itseäni paljon lumitöillä. Kävin työhaastattelussa ja olin pitkään sairaslomalla. Tein myös samanlaisen vuosikatsauksen vuodesta 2011! Koulut jatkui ja jaksoin jopa raahautua sinne vielä Olin aika hukassa tulevaisuuteni kanssa Yritin unohtaa miehet, mutta turhaan.. Myin paljon kaljaa jäähallilla Ostin Iphonen (rakkaus ei tahdo toimia..) Henna täytti huikeet 20!

Life is a mystery, everyone must stand alone.
I hear you call my name and it feels like home.

Helmikuu
 Löysin artikkelin siitä, miksi miehet ovat ääliöitä? Aloitin työt uudessa paikassa ja samalla koulu jäi vähän sivuummalle.. Elin kiireellistä elämää, joka paikassa olisi pitänyt olla samaan aikaan Vaihdoin hiusväriä vaaleampaan Löysin hyvän biisin, joka kertoi mun sen ajan tilanteesta (tämä!) Jaksoin raataa koulussa sekä kahdessa työpaikassa samaan aikaan.. Vietettiin Hennan ja Lauran kakskymppisiä ensin Pinchossa josta siirryttiin Jamin kautta Barelliin Nautittiin koulussa olosta ja sekoiltiin paljon, pidettiin hauskaa sorvien kanssa! Kävin katsastamassa Merin hoodit ja sen maman, mukava ihminen kyllä Kuvattiin koulussa ihan huikeita videoita! Käytiin tsekkaas Fontanassa VIP Bartendersit, kun Saanan tovereita olivat Mietin paljon enemmän tulevaa ja yritin tehdä päätöksiä Juhlittiin tyttösten kanssa mun luona (Meri ja Paukku, miss u ♥) Kävin pikku Aatun ristiäisissä ja illalla vähän juhlittiin lisää Loppukuusta rupesin jäämään pikku hiljaa pois koulusta.. Olin niin kiireinen että palkkasin siskon siivoilemaan ja pitämään huolta mun kämpästä! Pidin Dania usein mun luona

Mistä tiedän että kuka on oikea
Kun joku on pitkä, joku toinen on soikea
Joku on hullu ja joku on kaunis?
No toi on Härkä ja toi on Kauris

Ja nyt mä kuljin sun ovea kohti
En tunne sua yhtään, koko kehoni pohtii
Mitä jos tää on hirveä virhe
Ja rakastun helvetisti,
Oikeasti, aivan oikeasti
Maaliskuu
Saana muutti Vaasaan! Mietin paljon jälleen koulun tulevaisuutta, miehiä (miksi, oi miksi..) sekä lenkkeilin paljon talvimaisemissa Baareiltiin ihan hirveästi ja nautittiin ystävien seurasta Käytiin koirapuistossa Danin ja Elmon kanssa, kaksi tappajaa! Nukuin ihan liian vähän! Odottelin erotodistusta koulusta Majailin kaikki viikot Saanan ja Krisun luona, Krisun ollessa armeijassa Juhlittiin ihan liikaa meijän lempparipoikien kanssa Kahviteltiin Pullossa melki joka ilta Kuvailtiin Saanan kanssa paljon.


Now when I'm stronger without you
And I finally see we're through
I know you think I'm weaker so I'm going without you
'Cause I'm stronger without you

 Huhtikuu
→  Kattelin paljon elokuvia ja kävin kattomassa The Hunger Games :in, joka oli ihan huippu Yritin päästä eräästä eroon, mutta turhaan. Pääsin eroon kuitenkin koulusta lopullisesti ja tein pelkästään töitä Halusin sulattaa kaikki maailman lumet pois Ostin kaksi ihanaa rottaneitiä Kattelin uutta asuntoa ja uutta opiskelupaikkaa Neljä viikkoa putkeen jaksoin mennä ja nukkua vähän, nauttia elämästä ja tovereista, kunnes iski univelka päälle ja todellisuus. Naapurin kissa vieraili useesti mun luona Olin töissä Suomi-Norja pelissä ja ilta jatkui aamu viiteen saakka Rotille saatiin nimet: Kossu ja Vischy! Kuvailtiin Jamin autoa ja ottihan se mulle pari upeeta kuvaaki talteen ;) Haravoin ekaa kertaa koko pihan ja aloitin lukemaan pääsykokeisiin. Riikka täytti 20!

I'm done trying. If you want me in your life, let me know. Bye

Toukokuu 
Hengailtiin Maalahdessa Juhlittiin vappua yhdessä →  Ekat grillailut mun hienossa pihassa! Jäähalli pimujen kanssa baareilua ja juominkia Siitä se ajatus sitten lähti, mähän haen Au Pairiksi uudestaan! Lue tämä! Käytiin siskon kanssa syömässä yhdessä Kuvailin pikku neitejä kun puin ne prinsessoiksi Hain kolmannen tyttörotan kotia, Salmixin ♥ Päästiin juhlimaan työporukan kanssa ja se ilta onkin unohtumaton Ja työt loppui samalla Lähdettiin pitään hauska ilta Saanan ja lempipoikien kanssa Gringoon. Selvittin kuitenkin hengissä Jallusta.. Innostuttiin Saanan kans vähän enemmän viinistä ja istuskeltiin lautureilla ja jouduttiin tappelun keskelle, joulukuussa sitten oikeuteen. Sain Espanjasta työpaikan, mutten kuitenkaan ottanut sitä. Ruvettiin pelaileen ultimatea ja futista lempparipoikien kanssa, käytiin jopa golffaamassa ja fribagolffaamassa! 

"It's not how good you are, it's how good you want to be."  

Kesäkuu 
Otettiin äkkilähtö ja käytiin Kokkolassa Riikan ja Saanan kanssa Käytiin mökkeilemässä Leikin inttileskiä jälleen kerran Sain pikku Chihun kylään Hoitelin pikkusiskoja sekä öisin kiertelin pitkin Vaasaa Näin ja koin ehkä elämäni upeimman aurinnousun Käytiin hengailemassa porukalla Vikkenin rannoilla ja laitureilla Käytiin lempparipojan mökillä leikkaamassa nurmikko Saatiin puhelu Jonnalta että nyt lähdettäisiin Vimpeliin ja toki! Kamat kasaan ja samana iltana lähtö Vietettiin ehkä kesän rennoimmat päivät landella, pidettiin hauskaa myös Lappajärven puolella poitsujen kera Käväistiin Provinssi Rockissa ja sain aikaseksi aika ison haloon.. Juhannus juhlittiin Jamin luona, välillä onnistunemmin kuin välillä.. Sain ekan puhelun Sveitsistä!

I'm sorry but I ain't gonna change my ways
you know I've tried but I'm still the same
I've got to do it my way

  
Heinäkuu
Päätin että lähden Sveitsiin, jos saan sen paikan! Mietin paljon, miten järjestän kaikki täällä Olin ollut jo viisi viikkoa tekemättä mitään, joten alkoi kypsymään Käytiin Jonnan kanssa Jannen Saluunassa syömässä hyvät keitot Pidin Danin mun luona viikon ja käytiin mökkeilemässä kaksistaankin Mökkeilin yhden yön myös perheen ja sukulaisten kanssa ja leikin lasten kanssa Nautin viiniä ihan liikaa yksikseni Tuhlasin viestejä myös aivan hirveästi.. Vein serkkupoikaa Pulloilemaan   Rupesin myymään mun huonekaluja ja heittämään tavaraa pois.. Kolme kultaakin sai toisen kodin Sveitsiin lähtö varmistui! Perustin tämän blogin ja lopetin sen edellisen, missä on aika paljon enemmän henkilökohtaista asiaa.. Käytiin Wasalandiassa parikin kertaa Sovittiin että lähden Sinkkuna maailmalle Juhlimista tovereiden kera! Jonna täytti 20!

Elokuu
Elokuu on nyt puolessa välissä ja olen saanut tehtyä paljon. On tullut oltua ulkona aika paljon, nautittua lempparipoikien seurasta sekä muista ystävistä. Saanut vain olla, tekemättä mitään. Sopimukset ja muut asiat hoidettuna Sveitsiä varten. Kaikki siis kunnossa, enkä muista koska olisin viimeksi ollut näin onnellinen ja innoissani. Kyllä tämä tästä, vielä on kolme viikkoa aikaa olla täällä ja nauttia toisten seurasta. Nyt on edessä jäähalli pimujen iltaa, mökkeilyä, läksiäisiä.. Nopeasti tämä aika kyllä menee, kohta pitää olla jo laukut pakattuina ja valmiina lähtöön ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti