sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Pois alta! Zirbulat on liikenteessä!

Lauantai
13.00 Rapperswilissä Tiiaa vastassa, kierreltiin ja katteltiin paikkoja. 14.31 Mentiin Tiinaa vastaan juna-asemalle, ja jälleen kierreltiin vähän. Oli niin pirun kylmä, että meinas jäätyä pystyyn. Otettiin sitten suunnaksi 15.40 Meilen, asuinpaikkani ja 16.30 bussilla lähdettiin kohti Pfannenstiliä, vuorille. Tosin bussin vika pysäkki oli puolessa välissä, ilmeisesti lumen takia. Reippaina tyttöinä päätettiin jatkaa kävellen matkaa.. Päästiin pieni mäki alas ja siihen pysähtyi nuori herra autollansa ja tarjosi meille kyydin paikan päälle. Ihailtiin (kirottiin) lumen tuloa ja sitä kylmyyttä! Tunti pari saatiin menemään aikaa kunnes oli tarkoitus lähteä meille päin vaihtamaan vaatetta ja lämmittelemään. No, sitä bussia ei edelleenkään kulje. Matkaan menisi vähintään pari tuntia kävellen... Ei muutakuin tien viereen ja peukut pystyyn! Muutama auto siinä ohi meni, mutta mukava herra pysähtyi ja tarjosi kyydin aivan kotiovelle.

19.34 junalla lähdettiin vihdoin ja viimein Zürichia kohden. Odoteltiin lisää tyttöjä sekä poikia. 23.00 aikaan sitten käytiin ekassa baarissa, joka ei ollut minulle ja T(x2):lle sopiva ja lähdettiinkin näyttämään Tiialle toisia baareja. Ja no, hauskaa oli, tanssittua tuli mukavasti ja tietty eräs ihana pariskunta päätti tönäistä edessä olevan pöydän mun syliin.. Olinki sitten loppu illan alkoholissa sekä muutamissa lasinsiruissa. 
Ainiin, yhessä baarissa poitsut vertaili meijän tissejä. Fine. No, kun oltiin ulkona niin eräs herra käveli mua päin ja laittoi lumipallon rintoihini.. Mikä näitä miehiä vaivaa täällä?!

Ja minustakun on tulossa vanhus.. Lähdin aikaisin kohti kotia, enkä edes ostanut ainuttakaa juomaa koko illan aikana! Willkommen im Zeitalter der Krise!
 Vaellettiinko me Suomeen?
 Kaikki kuvat on eiliseltä.. Ja lopuks vielä kuva, joka kertoo enemmän kuin tuhat sanaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti