torstai 4. lokakuuta 2012

Entten tentten teelika mentten..

Kohta on jo viikonloppu, mikä meinaa sitä että me tytöt aiotaan suunnitella ja tehdä jotain. Nyt olisi kolme hyvää paikkaa, mihin voitaisimme lähteä. Enää puuttuu se päätös, mikä näistä?

1. Martinsloch on ilmeisesti maailman perintökohde. Sijaitsee Flimsissä, 2600metrin korkeudessa. Eli tuollainen pieni 15metrin halkaisijaltaan oleva aukko/reikä keskellä vuorta/kallioo. Keväisin ja Syksyisin reijästä paistaa aamuaurinko läpi muutaman minuutin.
 2. Chamonix, France. Chamonix on pieni kylä ja kunta itäisessä Ranskassa, Mont Blancin juurella. Sieltä löytyy myös saman niminen hiihtokeskus. Vuoren huipulle (4200m), pääsee kondoleilla. Mont Blanc, jossa onkin Alppien korkein huippu (pakko nähä sekin..)
3. Lauterbrunnen on pieni kunta Bernin Kantonissa ja siellä sijaitsee Alppien huiput nimeltä Jungfrau(4158m), Mönch(4107m) sekä Eiger(3970m). Näiden sisässä kulkee sarja putouksia, Trummelbach.  Jota me olisimme menossa katsomaan ja kokemaan.

Kaikki paikat ovat nähtämisen arvoisia. Nyt vain sitten päättämään, mihin lähdetään! Itseäni houkuttelisi eniten Trummelbach. Googlesta löytyy enemmän kuvia ;)

3 kommenttia:

  1. WAU! upeita! Ite kannatan 2. vaihtoehtoa :)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Tonne Trummelbachiin lähetään auto täynnä tyttöjä :-D Siel on kuulemma huipulla lunta! (No shit, Alpit..) Ja ja sit pakko kyl päästä noihin muihinki viel!

      Poista