tiistai 16. lokakuuta 2012

Haaste Annelta!

Paljonko kello on? 16.07 Lempinimet? Jossu, Jossukossu, Jo, Susu.. Kynttilöiden
lukumäärä viimeisimmässä juhlakakussasi? Ei tainnut olla yhtään. Oliko kakkua edes? Päivämäärä jonka alituiseen sekoitat? Voinko vaan myöntää, etten tiedä mitä toi tarkoittaa.. Eläimiä? Koira, Dani joka tosin on joutunut asuilemaan äitini luona tovin jos toisenkin. Kesällä annoin kolme tyttö kesyrottaa pois tänne tulon takia. Oli muuten aivan ihania pikkusia! Pituutesi? 172cm Silmiesi väri? Oudon vihreet Hiuksiesi väri? Tällä hetkellä aika suklaan ruskeat. Lävistyksiä? Vain korvissa. Tatuointeja? Ei ole, ehkä joskus tulee kun pääsen piikkikammosta yli. Pidätkö työstäsi? Ihan suht koht, arkityötä.
Syntymäkaupunki/kunta? Vaasa Asuinkaupunki? Meilen, Sveitsi Oletko ollut rakastunut? En ole aiemmin.. Nuori tietämätön pikku tyttö.. Oletko nyt rakastunut? Olen, ensimmäinen ja viimeinen kerta! Mieluisin asia sähköpostissa? Ööö, saa ainaki pitkiä kivoja meilejä kirjotella! Oletko rakastanut jotakuta niin paljon että olisit sen takia itkenyt? Jep Oletko ollut auto-onnettomuudessa? Joo.. Isoin pilas sitten koko kesän kun piti olla käsi paketissa solisluu -murtuman takia. Leivänkannikat vai pekonipalat? Mitä on leivänkannikat?! Pekoni sit.. 2 vai 4 ovea autossa? VIISI OVEA! Miten ihminen voikaan vihata niin paljon kolmeovisia...
Kahvi vai tee? Starbucksin Frappuchino, muuten tee. Mieluisin unilelusi? Suomessa mulla oli vielä hieno nalle jonka pelastin pari kesää sitten.. Nyt on hankala nukkua yksin :( Lempivärisi? Eipä taida oikestaan olla. Joka asiaan eri väri oikestaan. Etikkaa? No hyi, ei ikinä! Kirja jota luet tai haluaisit lukea? Saan lainaksi jossain vaiheessa Sidottu -nimisen kirjan ja tällä hetkellä luen niin yliluonnollista kirjaa kuin vaan mahdollista.. Mutta haluaisin lukea kaikki nälkäpeliin kuuluvat kirjat. Lempielokuva? Ohan näitä monia.. Lempiruoka? Tällä hetkellä ei oikein ole sitä "lempi", mutta hernekeittoa kaipaan ihan älyttömästi Suomesta! Päässäsi soiva laulu? Siskoni Hammastahnasi? Jotain sveitsiläistä Ravintolasi? Tälle nirsolle onki vaikeeta löytää hyvää ravintolaa.. Kerron heti kun löytyy! Lempikukkasi? Orkidea Vihaamasi ruoka? Kaikki tuliset, kiinalaiset yms.. Mieluiten seuraamasi urheilulaji? Äh, ei kiitos mitään. Voi sitä aikaa paremminki kuluttaa Pikaruokala? Ööö.. Subway, saksassa oli muuten erittäin halpaa!! Edellinen vierailusi sairaalaan? Kävin kaikissa ihme tutkimussa alku vuonna?
Lempijuomasi? Kesällä join älyttömästi vettä, täällä se maistuu niin oudolta että sekin on jäänyt..  Makuuhuoneesi maton väri? Punainen Monta kertaa epäonnistuit "inssissä"? En kertaakaan, mähän oon hyvä kusksi! Edellinen henkilö jolta olet saanut postia? Anne ja Aatu lähetti mulle kuvan ;)  Oletko ollut syytettynä rikoksesta? Olenolen..  Missä kaupassa luottokorttisi luotto täyttyy? Enpä omista kyseistä korttia. Mitä teet kun olet rättiväsynyt? Saatan keksiä maailman parhaita ideoita!  Mitä sanoja tai fraaseja käytät liian usein? Näinpä, Nii just, no älä.. Ystäväsi, jotka asuvat kauimpana? KAIKKI!! Paitsi nämä muut aupparit täällä ;> Paras "asia" maailmassa? Luottamus toiseen ihmiseen. Ja tietty ne rakkaimmat! Nukkumaanmenoaika? Aluks oli siinä 12 kieppeillä, nyt valvon yötkin.. Kuka sinulle vastaa nopeiten? Jami on kyllä aika salaman nopea, kai riippuu ihan siitä kenellä on aikaa keskustella mun kanssa ;)  Paljonko kello on? 16.45 eli niin paljon että voisin kömpiä tästä kämpästä ulos ja mennä saalistamaan päivän ruuan! Tai ihan vaan jotain normaalimpaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti