sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Kolme naista vastaan Navi!

Aamulla auto starttas Rapperswilistä 8lta, ja otettiin navigaattoriin suunta Lauterbrunnen. Matkan varrella oli mitä hienoimpia maisemia, vuoria, järviä sekä vuorijunia(pakko päästä!). Kerran tehtiin U -käännöskin pienellä, mutkaisella tiellä ja käytiin kuvailemassa ensimmäistä kylää, joska sijaitsee vuorten välissä. Kaunista.
Päästiin kaikkien mutkien ja vuorien jälkeen Lauterbrunneriin, joka oli pieni ja suloinen kylä. Eleilevät varmasti aika vanhanaikasesti ;) Löydettiin jopa baari, jossa roikkui Suomen lippu! Ja tarjoilija kertoi että heillä käy paljon suomalaisia ystäviä siellä. Joten, ei sinne.. Jatkettiin matkaa ja löydettiin rappuset, jotka veivät kallion sisään ja vesiputouksen alle. Oli muuten komiat maisemat! Päästiin jopa sateenkaaren päähän. Lähdimme etsimään Trummelbachia -mikä olikin "yllättävän" vaikea löytää, kolmelle naiselle ja navigaattorille. Tähän ei tietenkään mitenkään liittynyt laskuvarjohyppääjät, joita ihastelimme! Tie, mitä pitkin ajoimme, loppuikin yhtäkkiä.. 
Jatkuu..

2 kommenttia:

  1. niiiin ihania maisemia, verrattuna tänne rumaan suomeen :( mut tuu jo kotii ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä! Voi tuntuu aika tylsältä tulla takasi ja ajella suoraa tasasta tietä :-DD Jep, 2,5kk nii tuun! Hirvee ikävä jo sinne :(

      Poista