sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Üetliberg

Eileen lähdettiin Tiinan kanssa käymään Üetlibergissä, siellä kun en vielä koskaan ole ollut. Zürichin HB:ltä junalla paikan päälle. Ei kovin helppoa ja vaivatonta kuin kuvittelin.. Meilenistä menin ensin HB:lle, jossa minulla oli 7min aikaa vaihtaa toiseen junaan. Raiteelta 41 raiteelle 2. Muistin vielä että raide 2 on kolmos raiteen vieressä. No eipä ollut. Olin siis raiteiden 51-53 edessä ja aikaa oli 4min ennenkuin juna üetlibergille lähti.. Ja ne, jotka tietävät HB:n, tietää ettei se 2 raide ihan vieressä olekaan. Vieläkun en muistanut että se on maan alla.. Ei muutakun juoksujalkaa ihmisvilinän läpi ja suoraan junaan sisään ennenkuin ovet meni kiinni. 

Tiivistettynä: Junalla S10 pääsee HB:ltä Üetlibergille.

Päästiin perille asti ja lähdettiin etsimään tuota näköalatornia ja vaeltamaan muutamaksi tunniksi.
Maisemat oli aivan mahtavat, vaikka välillä tympi käveleminen. Mietittiin vain kuinka ihanaa olisi jos olisi hevonen.. 
Kello kävi ja aika kului.. Samaa tietä edelleen, eikä kummallakaan ollut tietoa, missä mennään tai koska ollaan perillä paikassa B. Rupes jo vähän arveluttaa että löydetäänkö perille ennen pimeetä. Onneks löydettiin ja päästiin kondolilla alas. Oli muuten pelottava kokemus. Mutta hauska! Vieläkun olis nähny jotain sieltä ihmisjoukon välistä..

Mutta annetaanpas kuvien kertoa enemmän tästä pure lovesta<3
 Muutama talo..
 Oltiin siis pilvien yläpuolella..
 extremee..
 Ei, se ei ole sumua.. 
 Oltiin planeetta reitillä ja käveltiin auringosta Jupiteriin mooooonta miljardia kilometriä..
Kuka arvaa mikä planeetta tuo on? Suhde 1 : 1000 000 000
 Pilvet oli pikkasen matalalla ja ihan parissa minuutissa tästä näkymästä hävisi pilvet tuonne kauemmaksi. Ei nähty aluksi edes tuota peltoa.. Jos joku ei satu tietämään niin Üetliberg on vuori..

2 kommenttia:

  1. MITÄ ihania pilviä:O maistuiko se miltään?:D tai pystyikö sitä pilveä hengittämään? liikkuiko se jos puhalsi? :D vähä makeeta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liikku ihan älyttömän nopeeta! Ja aika ilmavaa oli :D näki eteensä about 10m kerralla :D ja ei maistunut miltään :D

      Poista