keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Sie wissen nicht alles, überhaupt nicht!

 Vähän piristystä tuohon edelliseen postaukseen..
Pidettiin lauantaina erittäin hauska ilta/yö/aamu Tiinan kanssa. Tarkoituksena oli käydä katsomassa millainen on AlpenRock -yökerho. Mutta niinkuin aina, suunnitelmat muuttuivat -kiitos kahdelle mukavalle paikalliselle miehelle. Lähdettiin heidän matkaan ja hakemaan lisää viiniä. Käveltiin seuraavalle juna-asemalle(Balsberg) kun lentokentältä ei enää kulkenut junia. Tai oli siis tarkoitus ottaa taxi, mutta taxi ei koskaan löytänyt perille asti. 
Koko ilta/yö oli ihan huikee, opin saksaa ja opetettiin pojille suomea. Haha, miten oudolta kuulostaakaan kun toinen sanoo ensimmäistä kertaa elämässään yöelämä tai pariskunta, nainen tai mies. Ihan huikeet naurut.
Päädyttiin ylläripylläri Hämikseen, ja sit alkaakin olla vähän huterat muistikuvat. Aamulla 7 maissa pääsin kotia. Vielä eilen muistu asioita mieleen mitä tapahtui lauantaina ja pakko sanoa että ehkä yks hauskimmista illoista täällä! :-D 
No, jos nyt viikonloppuna pääsis ihan AlpenRock :iin asti.. Mennään juhlimaan Tiiaa! (Lauantaina menen myös töihin Suomalaiseen joulutorille!)
Oli muuten älyttömän kaunista ja tunnelmallista lentokentällä. Varsinkin kun istuttiin siellä muutama tunti ja katseltiin vanhoja videoita.. Miten se aika meneekin niin nopeasti?

6 kommenttia:

 1. Ihana joulufiilis tulee noist kuvista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, erittäin kauniisti on valaistu täällä jo monia paikkoja :)

   Poista
 2. Sun blogi näyttää tosi kivalta :)


  http://www.thisismyalife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Aa katos! Rewelis on samanlaiset jouluvalot ku noissa kuvissa näkyy!!:D (or not..)

  VastaaPoista