torstai 8. marraskuuta 2012

Päivä kuvina / Tag in Bildern

 Ensimmäisenä petasin kaikkien sängyt ja järjestin mun vaatekaapin(huomatkaa miten paljon vaatteita!). Silittelin vaatteita ja kävin pienellä aamukävelyllä. Kotiin päästyä kello näytti kymmentä (?!) ja päätin kattoa eilisen BB -jakson, turha sarja, mutta silti viihdyttävää ja pakko katsoa!
 Hain postin ja sain hyväksytyn vastauksen vapautuksesta sairaanhoitopiiristä, mikälie onkaan (Krankenversicherungspflicht)..  Tämän jälkeen päätin opiskella vähän saksaa, harjasin hiukset ja vein roskat sekä kävin kaupassa. Oon niin koukussa mandariineihin.. Voisin syödä päivässä kymmenkunta kappaletta, elää pelkästään niillä!
 Okei, tän kuvan sain jo eilen(vai toissapäivänä?!), mut ah kuinka hellyyttävän näkönen mun paras toveri onkaan! Murr, enkä oo Suomessa kun herra täyttää parin viikon päästä 20 :(
 Anyhow, kotona imuroin taas asunnon, pesin molemmat vessat ja pyyhin pölyt. Ajan kuluks päätin sitten leipoa mokkapiirakkaa. Erittäin fiksua varsinkin, kun en itse oikein piittää syödä mitään.. Sit odottelinki poikaa kotia ja laitoin välipalaa ja ihailin alppeja terassilta. Pojan kanssa teimme läksyt ja rupesin valmistamaan illallista. 
Illallisen jälkeen tiskasin, pesin pyykkiä ja luin kirjaa pojalle. 
Nyt pitäis mennä nukkumaan ja herätä huomenna 7lta uuteen päivään ja alkavaan viikonloppuun(joka tosin alkaa vasta 10 aikaa illalla minulla:)

Miten tän postauksen perusteella mulla ois ihan himona hommaa, kun silti sitä vapaa-aikaa olis vaikka muille jakaa? :D

Mukavaa viikonloppua jokaiselle!

6 kommenttia:

 1. Ihanaa vkl sullekki <3 meillä luultavasti samanlaista ku arkenaki, parhaimmillaan kaide menee töihi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hö, kaide on ihan tyhmä :( Viikonloppusin pitäs rentoutuu!

   Poista
  2. Onneks se ei menny :D jee, saa viettää meidän kans ensimmäisen isänpäivänsä :)

   Poista
 2. ...ihailin alppeja terassilta, ÄLÄ NY VIITTI mäki halun alppinäköalat parvekkeelta! :D Itseasiassa haluan terassinki parvekkeen tilalle! Pöh, pitänee tehdä kulttuurimatka pulloon tänää... :D

  VastaaPoista
 3. Hahahaa:D älä nyy, mäki haluun pulloon vetään perseet! Viime kerrasta onki vierähtäny kohta 4kk :D taitaa riittää kolme juomaa ja oon ihan maan tasolla ;)

  VastaaPoista