maanantai 1. heinäkuuta 2013

such a amazing weekend

Edustusta parhaimmillaan!
 Kaikille suomalaisille on varmasti suht tuttua kulkea ulkona 20den -sukkahousuissa? No ei täällä.. Mua katottiin joka puolella kuin hullua, ja meinasin tulla ite hulluks kun ihmiset tuijottivat mun jalkoja, ja vielä todella suoraan ja röyhkeesti. Loppu vaihees teki mieli näyttää jokaselle vastaantulijalle rumaa sormea..
Maistettiin Tiinan kanssa kreikkalaiset pitaleivät kebabilla. Oli muuten erittäin sottasta puuhaa, mutta suht hyvää, vaikkei täällä kebabit tuu koskaan voittaa suomen kebabbia :D

Perjantaina mentiin viettämään iltaa tyttöjen kanssa Kloteniin, festeille ja käytiin kolmessa laitteessa sekä loppuyö meni kaljateltassa. Perus suomalaiset :-D Lauantaina taasen oli heikko happi, mutta silti lähdin kiertämään kauppoja etsiskellen tuliaisia. Tiedoks sit vaan, jos laukku painaa liikaa nii tuliaiset saattaa kadota matkan varrella... Vitsi!
No mutta, lauantai-iltana lähdettiin Ellin kanssa vielä tanssimaan, ja hyvä että lähdettiin. Oli hauskaa -ja vieläpä täysin ilman alkoholia. Pureskelin jääpaloja kun muut veteli puolalaista 40% vodkaa shotteina kilpaa.. Voin vaan kuvitella heijän olot tänä aamuna.
Tänään sitten lähin Tiinan kanssa Winterthuriin -ihan vain oli tarkotuksena treffata. Mitäpä vielä, sielläkin oli festit! Saatiin aika kulumaan ja käytiin hurjassa vuoristoradassa, joka oli hurjempi kuin Europaparkissa sama kyseinen rata. Ja noi muut.. Huh huh! Miten ihmeessä jengi rakentaa tollaset laitteet keskellä kaupunkia, kaduille? Mut joo, tälläsiä vois olla Suomessakin. Kojuja oli tosiaan ympäri ämpäri, joka kadulla ja kujalla ja aukiolla. Oli ruokapaikkoja, erilaisia kojuja, livebändejä, kaljatelttoja, erilaisia laitteita ja ihmisiä kuin hiekkaa saharalla. Ihan huippua tälläset! Mitään ei maksa alueelle, laitteet olivat 3-6chf per kerta ja ruoka plus juomat ynnä muut kojujen jutut maksoivat tietysti. 

1 kommentti:

  1. Hurrah, that's what I was searching for, what a data!
    existing here at this web site, thanks admin of this web page.


    Look at my web site; Beats By Dr Dre

    VastaaPoista