tiistai 4. joulukuuta 2012

Kysymyksiä vuodesta 2012

 IHMISSUHTEET:
1. Oletko saanut uuden ystävän tämän vuoden aikana?
Ehottomasti! Ei mulla taida tällä hetkellä olla lähellä kuin ne, joiden kanssa nautin olla. Ehkä sitä vielä tämän kuukauden aikana tapaa muutaman uuden ihmisen.


2. Oletko tehnyt jotain tänä vuonna, mitä et ole ennen tehnyt?
Lopetin koulun kesken, olin inttileskenä, olin kuulusteltavana pahoinpitelystä ja tulen todistamaan sitä sekä muutin ulkomaille.


3. Oletko seurustellut tämän vuoden aikana?
Kahdesti, melkeinpä koko vuoden. Nyt viimeistä kertaa!

4. Kerro pari parasta muistoasi tältä vuodelta?
Saanan muutto Vaasaan sekä meidän yhteinen kevät lempi poikien kanssa. Mun läksiäiset sekä muutto Sveitsiin. Hirveän vähän sellaisia todella hyviä ja onnellisia muistoja.. Mut täältä Sveitsistä on tullut jo paljon hyviä muistoja.

5. Oletko riitaantunut kenenkään ystäväsi kanssa kuluneen vuoden aikana?
Kyllä olen, jos sitä nyt ystävyydeksi voi sitten kutsua.

6. Haluaisitko jonkun ihmisen takaisin menneisyydestä?
Enpä oikestaan, näin on hyvä. Sain jo yhden tärkeän ihmisen "takaisin". Onhan siellä menneisyydessä pari ihmistä, jotka olivat erittäin tärkeitä ja ihania, mutten usko että ovat enää samanlaisia.

7. Vietitkö aikaa sisaruksiesi kanssa?
Tänä vuonna en oo hirveesti.. Alkuvuodesta opiskelin ja kävin kahdessa työpaikassa, en edes ollut kotona melkein yhtään. Kyllä sitten kesällä vein pikku veikkaa huvipuistoon pari kertaa ja pikku siskoja kävin hoitamassa. Vanhimman pikku siskon kanssa taidettiin nähdä enemmän kuin muiden kanssa. Nyt sitä odottaa innolla että näkee ne pikku vintiöt!

8. Oletko kärsinyt sydänsuruja?
Pakko sanoa, että en. En tämän vuoden puolella. Onhan sitä tullut petyttyä muutamaankin otteeseen ja erottu, mutta se onkin toisenlainen tarina.

9. Pelkäätkö rakkautta? Tai että se satuttaa?
Aikasemmin pelkäsin todella paljon, en halunnut sitoutua enkä todellakaan ajatellut miehistä että haluaisin sellaisen. Niiden kanssa oli vain kiva pelleillä ja leikkiä, satuttaa miehiä. Ja aina kun tuli vastaan mies, joka halusi enemmän niin minä lähdin vetelemään.. Mutta kyllä on tämän neidon pää saatu käännytettyä nyt täysin. Tottakai sitä pelkää että menettää sen rakkaimman tai että hän tekee jotain pahaa tai pelleilee minun kustannuksella.. Mutta tiedän ettei näin ole ja olen erittäin onnellisesti parisuhteessa, vaikka välimatkaa on se rapeat 3000km..

10. Onko sinulla ystäviä, jotka ovat eri sukupuolta?
On, enemmän kuin tyttöjä niin löytyy poikia. Niiden kanssa on vain jotenki helpompi ystävystyä ja jutella. Suomessa taitaa olla tällä hetkellä muutama tyttöystävä, muut ovat sitten poitsuja. Täällä Sveitsissä olen taasen ollut pelkästään tyttöjen seurassa -ja rupeaa jo tulemaan ikävä mun urpoja!

MINÄ:
Aika järjestyksessä helmikuusta joulukuuhun!

1. Oletko muuttunut paljon viimeisen vuoden aikana?
Itseni mielestä kyllä. Luin tuossa jokunen viikko sitten mun piilotettua blogia.. Ihan sai miettiä että mitähän olen ajatellut kun tuollaista kirjoittanut. Toivon vielä, että aikustuisin enemmän ja oppisin paljon uutta sekä muista että itsestäni. Ehkä uskaltaisin vielä jossain vaiheessa kohtaamaan asioita, joita pelkään. 

2. Kenelle kerrot ensimmäisenä murheet?
Hmmp. Samille ja sen jälkeen Saana/Jami. 

3. Oletko saanut porttikieltoa minnekään tämän vuoden aikana?
En ole.. Ainakaan muistaakseni. Olen sisäsiisti sekä hyvä käytöksinen!

4. Oletko ollut elokuvissa YKSIN tämän vuoden aikana?
Mitä elokuvia on tullut? Harry Potterin vikan osan oon käynyt yksin katsomassa.. Muuten on aina ollut seuraa.

5. Oletko ottanut tatuointia/lävistystä viimeisen vuoden aikana?
En ole. Joku pieni tatuointi olisi kiva, mutten kuitenkaan uskalla..

6. Missä aiot olla 5 vuoden päästä?
Tälläsiin on aina vaikeeta vastata jos ei edes tiedä mitä aikoo ensi syksynä.. Ainakin asun miehekkeeni kanssa ja olemme ottaneet Danille toisen koirakaverin. Harmikseni saatamme asua vielä Vaasassa opiskelujeni takia.

7. Mitä pelkäsit, niin että se vaikutti elämiseen asti välillä?
Tietynlaisia ihmisiä. Mm. vuokranantajaa, esimiestä ja semmosia vanhempia ihmisiä, joista en tiedä millaisia ovat tai en tunne. Ja rupeaa tuntumaan et tää "fobia" vaan pahenee koko ajan.

8. Suutuitko helposti tai olitko pitkävihainen?
En tainnut, kerran tai kaksi? Mutta kun suutun, olen erittäin pitkävihainen.. Välillä tosin saatan tahallani ärsyttää toista ja koetella toisen hermoja. Ihan vaan omaa tyhmyyttäni.

9. Löisitkö henkilöä, joka viimeksi satutti sinua?
Vaikka kuinka inhoan ja vihaan häntä, niin en. 

10. Näytitkö tunteitasi muille ihmisille?
Kyllä mä nyt oon yrittänyt ja pyrkinyt siihen. Kaikki on paljon helpompaa sen jälkeen kun toinen näkee mitä tunnen. Vaikka se onkin hitusen hankalaa.. Toivottavasti edes muutama tietää mitä tunnen.
RANDOM:

1. Kuka oli paras uusi tuttavuus?
Lempparipojat! Sekä nämä Sveitsipimut, erityisesti Tiina ja Tiia. Sami muuten myös, mutta hänet tapasin jo viime joulun jälkeen.

2. Piditkö uudenvuodenlupauksesi?
En luvannut itselleni mitään, sillä tiesin etten pysty sitä pitämään. Muutenkin koko alkuvuosi oli vähän hektistä aikaa..

3. Synnyttikö kukaan läheisesi?
Ei läheisistä kukaan, mutta tiedän kyllä tuttuja jotka saivat lapsen.

4. Kuoliko kukaan läheisesi?
(pitikö tätäki mun muka miettiä hetki..) Ei kuollut:)

5. Missä maissa kävit?
Sveitsissä asustelen ja Saksassa on muutamaan otteeseen käyty, ei tosin vielä hirveän pitkällä. Keväällä onkin onneksi aikaa lähteä sitten kiertämään pidemmälle keski-Eurooppaa.

6. Mitä haluaisit vuodelta 2013 sellaista, joka ei onnistunut vuonna 2012?
Oppia englannin kunnolla. Saada tietää, mitä haluan elämältä (opiskelu/työ..). Ottaa Dani asumaan lopullisesti mun luo<3

7. Mikä päivämäärä säilyy muistissasi vuodelta 2012?
Vaikka olenkin kalenterin vankina, en muista kaikkia tapahtumia edes tältä vuodelta. Enkä todellakaan päivämääriä. Mutta näin nopeasti niin juhannuksen toka päivä sekä 20.8.2012. Myös 21.12.2012 ehottomasti tulee olemaan muistissa pitkään!

8. Vuoden suurin saavutuksesi?
Uskalsin lähteä tutusta tuntemattomaan. Ensimmäistä kertaa olen sanonut rakastan sinua ja tarkoittanut sitä.

9. …ja suurin epäonnistuminen?
Välillä tuntui että epäonnistuin kaikessa, eikä mikään riittänyt vaikka parhaani yritin. Muutaman erittäin huonon valinnan olen kyllä tehnyt ja nyt joudun elämään niiden kanssa.

10. Kärsitkö vammoista?
En nyt sanoisi vammoista, mutta keväällä ja kesällä sain erittäin helposti mustelmia, kerran laskin ja niitä oli samaan aikaan lähemmäs 20. Ja töissä pudotin painavan tavaralavan jalan päälle.

11. Mikä oli paras asia, jonka ostit?
Lentoliput jouluksi kotiin!

12. Kenen käyttäytyminen ansaitsi kiitosta?
Erityisesti Saana! Ja tietysti Sami ja Jami.

13. Kenen käyttäytyminen aiheutti ahdistusta?
Entisen miehen. Ja tietysti itse käyttäydyin välillä hankalasti ja tyhmästi.

14. Mihin käytit suurimman osan rahoistasi?
Alku vuodesta vuokriin ja loppu vuodesta mennyt vain elämiseen, milloin mihinkin.

15. Mistä innostuit eniten?
Kaikista erilaisesta actionista. Pidän siitä että tehdään jotain isolla porukalla (muutakuin alkoholia..) ja se saa kyllä hyvä mielen ja tulee upeat muistot. Niistä pitäis vaan osata nauttia täysin, sillä mikään ei kestä ikuisesti. 

16. Vuoden 2012 ihmiset:
Sami, Saana, Jami, Mussu, Artsa, Antti, Riikka, Krisu, Anne, Markus, Jonna, Henna. Muutamaa tuosta en enää niinkään sanoisi loppu vuoden kohalle.. Ja tietty Tiina ja Tiia! 

17. Verrattuna tähän aikaan viime vuonna, oletko onnellisempi vai surullisempi?
Paaaljon onnellisempi! 

18. Miten koulu/työ sujui?
Opiskelu vähän jäi vähemmälle mitä enemmän kevääseen päin mentiin.. Samalla olin kaupassa ja jäähallilla töissä. Kävin kotona oikeastaan vain vaihtamassa vaatteet. Palkkasin jopa siskoni siivoamaan jossain vaiheessa kun oma aika ei vain riittänyt. Kesän sitten vain oleskelin ja nyt olen au paurina.

19. Rikkaampi vai köyhempi?
Nyt? En kyllä osaa sanoa.. Ehkä rikkaampi.

20. Mitä olisit toivonut tekeväsi enemmän?
Olla stressaamatta ja antanut ilkeiden ihmisten vain olla ja jättää unholaan. Ja tietty viettää enemmän aikaa sisaruksien kanssa ja pussailla omaa koiraa enemmän!

21. …entä vähemmän?
Rahaa olisi voinut olla tuhlaamatta ja opetella säästämään.

22. Miten vietät joulun?

Ekaks varmaankin iskän luona ja sieltä sitten äitin luo ja loppu ilta kotona kahden murun kanssa!

23. Jos voisit mennä ajassa taaksepäin ja muuttaa yhden hetken menneestä vuodesta, mikä se olisi?
YHDEN? Oih, olis monta hetkeä muutettavana.. Olisin päättänyt jatkaa opiskeluja. Mutta toisaalta en välttämättä olisi nyt ulkomailla. Tiedän kyllä mitkä voisin muuttaa heti, mutta tästä tietää vain Saana :)

24. Rakastuitko vuonna 2012?
Vuonna 2011 sanoin itselleni että olen heikko jos näin teen. Ja kas kummaa, rakastuin. Mutta enää en koe sitä todellakaan heikkoudeksi. Päinvastoin!

25. Kuinka monta yhden illan juttua sinulla oli?
Melkein koko vuoden seurustelin, että eipä ole tullut harrastettua.

26. Mikä oli mieluisin tv-sarja, jota seurasit?
Salkkarit (<3), BB!! (miksi se loppui?!) & sitten Arrow, Once upon a time, Revenge, Revolution, Sons of Anarchy, The Walking dead, The Vampire diaries, Teen Wolf, Ringer, Hart of Dixie, Alcatraz, The Lying game, The Secret Circle, True Blood, 2 Broke Girls!! New Girl, Gossip Girl ja Suburgatory. Miten niin katon paljon sarjoja? On mulla tän ohella sitten se omakin elämä.. 

27. Vihaatko tällä hetkellä ketään, jota et vihannut viime vuonna samaan aikaan?
No tavallaan.. Toisaalta “vihata” on kauheen vahva käsite.. En vaan kestä jonkun ihmisen seuraa. 

28. Mikä oli paras lukemasi kirja?
Tällä hetkellä mieleen painuvin on tainnut olla Lemmikki kaupan tytöt. Myös tämä Torey Haydenin hiljaisuuden lapset on hyvä.

29. …entä musiikillinen löytö?
Nää biisit jotka soi Sveitsin puolella on kyllä huikeita ja monta lempparibiisiä on tullut löydettyä.

30. Mitä halusit ja sait?
No sen oikean miehen ;) Ei kannata luovuttaa kun tietää mitä haluaa! 

31. Mitä halusit, muttet saanut?
Lottovoittoa.. Mut enhän mä edes lottoo! Onhan noita kaikkia pieniä asioita, mutta ei niillä loppu peleissä ole mitään väliä. Olen onnellinen juuri näin. 

32. Mikä oli vuoden suosikkielokuvasi?
On tullut sen verran elokuvia nähtyä, etten oikeasti tiedä. Trilleri/Toiminta ja Kauhu uppoo ainakin..

33. Mitä teit syntymäpäivänäsi?
Synttärit on vasta 13.12, mutta kalenteri sanoo että olen kotona koko päivän töissä. 

34. Ketä kaipasit?
Alkuvuodesta Markusta ja nyt loppu vuodesta kaikkia tärkeitä!

35. Mikä tai kuka sai sinut pysymään järjissäsi?
Haha! S sekä ystävät.MUUTA:


1. Oletko joutunut tappeluun?
En osalliseksi, mutta todistajaksi kyllä olen menossa.


2. Oletko tehnyt mitään luvatonta vuoden aikana?
Luvatonta en, mutta paljon väärää kyllä.

3. Oletko juonut ”perseitä”?
En edes muista.. 

4. Oletko tehnyt jotain, mitä olet katunut kauan jälkeenpäin?
Kyllä.

5. Tahtoisitko pyytää keneltäkään anteeksi?
En tiedä. Ei kai tässä ole mitään, mistä pyytäisi.

2 kommenttia: