maanantai 3. joulukuuta 2012

Ich komme aus Finnland, und du?

 Moneen kuukauteen ei ole saanut Chicken Teryakia! (Sanoin myyjälle monesti että kanaa.. Kumma kun ei tajunnu mitä tarkotin! Vasta kun sanoin kana teryaki:D) Oli muuten halpaa! Jotku puolikkaan subit on sen 2,9e.. 
 Tytöt vähän shoppaili...
 Joka puolella oli joulua!
 Mit mit.. Öööööö. 
 Käytiin romanttisella illallisella kolmistaan! Päätin maistaa pizzaa. Miksi se kinkku on niin pahaa? 0.2l weisswineä maksoi 3€!
 Sit vaihdettiin paikkaa "Cocktail bar" :iin. ennen klo 20.00 kaikki drinkit 3,99€ ja klo 20-23 4,99€ sekä 0.00 jäljeen taas 3,99€!! (Jos joku kaipaa hyvää liikeideaa suomessa, niin tässä!) Ihan sairaan hyviä drinkkejä ja isot listat.. Ainiin, sai siellä syödäkkin, maksaa jonkun tietyn hinnan ja syö niin paljon kuin haluat ja sit oli varmaan jotain tiettyjä menyjä yms.. Me vain mentiin maisteleen juomia. Ekaks otettiin Long Island Ice Tea, sitten Tequila Sunrise ja niiden jälkeen Tropicana. Kaikki oli ihan älyttömän hyviä, lasit sellasia päälle 0.5l......... Tälläsiä paikkoja kun olisikin joka paikassa!

Tutustuttiin tuolla neljään Saksalaiseen poitsuun ja hengailtiin niiden kanssa hetken ja päätettiin lähtee Konstanzin teollisus -alueelle, missä oli muutama eri yökerho. 
Hauska reissu oli ja kotiin tultiin sunnuntaina 11 jälkeen.  
 Väsynyt matkaaja.. Kohta on taas seuraava viikonloppu! 

3 kommenttia:

  1. Hei!

    Blogistasi tehty esittely on valmis ja löydettävissä täältä! Suosittelen tarkistamaan esittelyn vielä virheiden ja täydennysten varalta. Ihanaa joulun odotusta!

    # Helmi (jokonappaa.blogspot.fi)

    VastaaPoista