maanantai 3. kesäkuuta 2013

I can't tell you what it really is

Tällänen näkymä, kun lähtee laivalle Zürichista.
Meilen
 Aina kun on hieno ilma, otan laivan joko Meilenista Zürichiin tai Zürichista Meileniin. Eipä sitä enää kohta pääse laivalla kotiin, kun Suomeen palaa! :(

Lauantaina lähdettiin Ellin kanssa Prime Toweriin, joka on korkein rakennus Zürichissa. Viimeinen kerta siellä, ellei vielä joku ilta eksy paikan päälle. Hinnoissa on tietysti vielä näköalasta maksua ;)

 Saanko vähän avautua siitä, miten te suomessa jaksatte valittaa?! Hei ihan oikeesti, ootte odottanu sitä kesää ja lämpöö -ja nyt kun sitä on, niin valitatte siitä!? Tulkaa toki tänne, missä vettä tulee ku eesterin sanonko mistä. Tulvia löytyy, maavyöryjä ja ties mitä. Hyvä kun ei pakkasta ole.

Ostin tosa myös elämäni ekat lenkkarit. Ovat muuten liimautuneet jalkaan, aivan ihanat. Miksen oo aiemmin hankkinu noita?! Täällä kun on ollut vielä niin normaalia kulkea lenkkareissa 24/7. Jopa pukumiehillä on lenkkarit pukujen kanssa :D

Päivät vaan vähenee, ja kotiin lähtö lähenee. Vielä en tiedä, mitä aion tehdä Suomessa.. Mutta eiköhän kaikki selviä aikanaan. En jaksa enää miettiä ja pohtia päätä puhki. Lepposesti vaan eteenpäin, sillä enhän mä ole ollut sitten 14kuukauteen 'töissä'. Saattaa pikkasen iskee takaraivoon kun pitää palata kunnon arkeen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti