maanantai 10. joulukuuta 2012

Luminen Uetliberg


 Täällä pääsee talvisin kelkkailemaan melkein mihin vain. Üetlibergilla oli viikonloppuna tungosta. Junalla mäen päälle, kelkalla alas ja taas junalla ylös ja sitä rataa.. Näytti aika hulvattomalta, ja tuotahan pitää ehottomasti päästä kokeilemaan! Ainut miinus on se, etten mä omista mitään hyviä ulkovaatteita. En ole koskaan omistanutkaan.. Että koko vaatekaappi päälle ja menoks?
Jossain luin lapun että maksaisi 20chf, en sitten tiedä mikä tuossa maksaa. Se, että pääset junalla kulkemaan koko päivän ylös? 

Tajusin tuossa myös, että minulla on enää 4 kertaa kielikurssia! Tulee kyllä ikävä meidän hauskaa luokkaa. Ja opettajaa! Muuthan jatkaa toiselle tasolle, mutta minä en. Au paireille maksetaan vain yksi kurssi. 

Josta tulikin mieleen, että miksi kaikki maksaa (ja niin paljon)?! Joululomalla pitää mennä tilaamaan uusi passi ja siirtämään ajokortin kakkosvaihetta. Sekä ostaa uusi tietokone.
Vielä uupuu pari joululahjaakin.. Viikonloppuna voisi raahautua vaihteeks etsimään niitä.. Ensi viikolla saankin ruveta miettimään, miten saan kaiken mahtumaan matkalaukkuun.... 

Torstaina saan jännittää puhelua oikeudesta. Vois varmana kirjoittaa ylös tarkalleen mitä tapahtui sinä toukokuisena iltana.. Sekä samana päivänä vanhenen pyöreisiin kahteenkymmeneen ja kärsin lisää ikäkriisistä.

2 kommenttia: