perjantai 7. syyskuuta 2012

Stadelhofe - Meilen - Rappenswil

 Autoja ei voi koskaan ihastella liikaa..
 Nyt opin senkin, että joutsenet ei tee mitään pahaa -ne haluaa vaan ruokaa..
 Muutama kuva Instagramilla.. Jos jotain kiinnostaa seuraa, mut löytää nimellä Johsuo! Sinne on helppo lisätä kuvia -ja paljon ;)

Kiertelin eilen illalla yksin Meileniä, ja nopeesti tän kylän kiertää ympäri. Upeita taloja joka kulmassa, autoista puhumattakaan taikka noista vuorista järven toisella puolen! Kyllä tähän paikkaan ihastuu ja rakastuu hetkessä. Että jos joku haluaa matkustaa, niin Sveitsiin vaan!

Tänään lähdettiin kiertelemään keskustaa, eikä sekään loppujen lopuks iso ollut.. Tai sit en vaan käynyt ihan joka paikassa. Mukavasti sain kuitenkin monta tuntia käytettyä siellä. Sitten ollaankin vain oltu kotona yhdessä ja illalla kävin yhden tyttösen kanssa terassilla muutamilla. 
Täällä ei saa kuivaa omenaa :(!! ÄÄÄÄ, mun pitäis  nyt sitten opetella juomaan kaljaa.. Ja hinnat! Voin vain sanoa että TE elätte köyhässä ja halvassa Suomessa!! Asiasta kolmanteen, viikonlopuksi on luvattu hienoa säätä, joten tarkoitus olisi lähteä vähän rantailemaan ja jotain muuta kivaa. 

Voisin vaikka jälleen opiskella tätä junaliikennettä.. Tai kieltä. 

2 kommenttia:

  1. hehe, mullekki tuli pikkusena shokkina juomien hinnat.. lempidrinkki mohito vähintään 15 frangia :s ja kaljaakaan ei pysty juomaan allergian takia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Siis niin älytöntä.. Mut sit vaan ettii mukavan miehen joka tarjoo koko illan ;) tosin mulla ei oo mitään hajua että mimmosia drinkkejä täältä saa

      Poista