tiistai 19. maaliskuuta 2013

Kuka sä oot?

Moi. Sveitsissä on kevät, tai ainakin mä luulen niin. Linnut on laulanut jo parisen viikkoja ja aurinko paistellut. Mitä nyt vähän vettä tullut, mutta sehän on vain hyvä -rupeaa vihertämään nopeammin! Tykkään kyllä hirveästi kun alpit näkyy selvästi ja tuo järven toinen puoli vuoreineen. Kohta saadaan viettää päivät rannalla. 

Vieläkään en oikein tajua, miten nopeasti tämä aika menee! Kohta on jo huhtikuu.. Viime viikonloppu oli hullun hauska, mitä nyt vähän erilaisuuksia sattui ja tapahtui. Miksei suomalaiset voisivat ottaa mallia muualta maailmalta? Miksi Suomessa ollaan niin tympiintyneitä ja arkoja? Ei uskalleta hymyillä tuntemattomille tai tutustua kadulla toiseen. 

Nyt viikonloppuna olisi tarkoitus mennä jälleen kaitsamaan lapsia. Ja ehkä ostamaan jotain hyvää suomalaista ruokaa. Viikonlopun ajattelin viettää rennosti, ilman viiniä tai tanssimista. Ehkä kävelyä voisi harrastaa. Toivottavasti sunnuntaina olisi hieno ilma! 

Ensi viikon viikonloppuna on pääsiäinen. Onko sinulla suunnitelmia? Minä aion lähteä perjantai aamusta heti kohti Geneveä Tiian ja Tiinan kanssa. Kierrellään päivä siellä ja sitten lautalla järven yli Lausanneen. Olla siellä kolme yötä ja tutustua paikallisiin ja siihen kaupunkiin. Maanantai aamuna jatketaan matkaa Berniin jossa seikkailaan koko päivä ja illaksi kotiin. Kiva nähdä millaista on tuolla etelässä :) 

Sitten pitäisi kehittää tekemistä kolmelle viikonlopulle ennenkuin koittaa jälleen loma! Täällä on se kiva puoli, että helmikuussa ja huhti/toukokuussa on 2 viikon lomat. Eipä muuten ehdi kyllästymään kouluun! Tosin on se huono puoli, että kesäloma onkin vain 4vko, alkaen heinäkuun puolessa välissä. Mutta olisihan tuo Suomeenkin hyvä, kesäkuu kun on muutenkin niin kylmä. Tai ylipäätänsä Suomen kesä. 

Ei mulla muuta, oikein mukavaa kevättä kaikille! Terkuin Johanna :)

4 kommenttia:

  1. Vois mennä trullittelemaan pääsiäisenä ;)

    VastaaPoista
  2. :O nyt kun mainitsit niin oikeesti pianhan on jo huhtikuu!! Justiinhan vaihtui maaliskuu!

    VastaaPoista