sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Dreams come slow and they go so fast..

Only miss the sun when it starts to snow 
Only know you love her when you let her go 
Only know you've been high when you're feeling low 
Only hate the road when you're missing home 
Only know you love her when you let her go

Hmm. Täällä voidaan suht hyvin tilanteeseen nähden. Nelisen kuukautta jäljellä, ja haluisin vaan nauttia tästä ajasta ja nuoruudesta. Tiedän että pitäisi alkaa miettiä jo tulevaa syksyä ja suomeen paluuta, mutten halua. Ehkä sitä vain pelkää sitä kaikkea, kun on tottunut täällä elämään ja näkemään kaiken toisella tapaa. 
En enää paljoa kirjoita tänne ja ihan syystä. On asioita ja tekoja, jotka haluan vain itse muistavani tai jakavani ne täällä parhaimpien tyttöjen kanssa! Täällä eletään me. Meidän vuosi. Kesä.  Kyllähän me paljon täällä puhutaan Suomesta ja suomen kavereista, muistellaan menneitä. Aika on kullannut ne muistot. 

Kun me täältä palataan, ollaan jokainen kasvettu henkisesti paljon ja joidenkin silmiin voidaan olla ihan eri ihmisiä, ehkä toiset eivät edes tunnista meitä, meidän puheita. Miksi ihmeessä me oltais samanlaisia? Toki ihmiset saattavat kaipaa sitä vanhaa "Johannaa", mutta se ei palaa. Ei koskaan, ja parempi niin. Kaikki näkemykset ja ajatukset, mielipiteen yms ovat muuttuneet niin paljon, ja luulen että harva sitä voi ymmärtää, ellei itse asu pidempää aikaa ulkomailla, poissa läheisten luota. 
Vaikka meilläkin on täällä välillä ne heikot ja huonot ajat, meistä on tullut vahvempia kuin koskaan! Me ollaan voitettu itsemme ja asuttu ulkomailla, tultu keskelle tuntematonta.

Onhan se ihana palata suomeen, mutta mitä jos sydän on jossain muualla? 

Hyvät viikonalut jokaiselle! Mä odottelen pääsiäistä että pääsee näkemään taas jotain uutta ja tuntematonta!
Elli 21v! Suomeen verrattuna kakkukahvit keskellä viikkoa ovat vähän eri luokkaa..

Maybe one day you'll understand why.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti