perjantai 12. huhtikuuta 2013

Rhein Falls
Nyt on kolmesti käyty tsekkaamassa Rhein Fallit, syksyllä, talvella ja nyt keväällä. Ehkä tämä riittää näistä Euroopan suurimmista vesiputouksista.. Onhan tuo aina kokemus, mutta eipä sitä jaksa enään innostua kun pariin otteeseen nähty :D Mutta kuitenkin kävimme Tiinan kanssa näyttämässä ne Ellille viime sunnuntaina. (hyvin reaaliaikanen postaus). Otettiin vene tuon pienen joen yli, ja se maksoi vaivaset 2CHF. 
Ei mitään hajua  mitä tuo lysti oikeasti maksaisi, kun on portteja ja aitoja joka puolella, mutta mehän sivuutettiin ne nätisti, oikein suomalaisittain. 

Nyt sunnuntaille on luvattu +20 ja aurinkoa! Ah, vihdoin se kesä alkaa! 
Ja maanantaille samanlaista ilmaa. Täällä on sillloin koulut kiinni, ja Zürichin Opera talon edessä poltetaan lumiukko. Sinne olisi tarkoitus lähteä sitten, katsomaan tuleeko pitkä ja kuuma kesä ;)

Ensi viikon perjantaina alkaakin meijän alueella kahden viikon kevätloma. Miten ihanaa, että lomia onkin näin! Tosin se kesäloma onkin sitten lyhyempi kuin Suomessa.. Mutta ei haittaa! Suomessakin kesäloma vois olla heinä-syyskuu, niin sais nauttia lämmöstä sielläkin (jos sitä on edes tulossa tänä vuonna..).

1 kommentti:

  1. ootan itekkin ihan innolla sunnuntain ja ens viikon +20 lämpötiloja! :) tänään tullu taas vettä ja tuullu ihan hulluna, niin ihan outoo aatella, että sunnuntaina voi jo ratsastaa t-paidalla..

    VastaaPoista