torstai 4. huhtikuuta 2013

Easter - Sunnuntai

En enää edes muista, milloin heräiltiin.. Mutta siinä kun kävin kylpemässä (vai kävinkö maanantaina?!) ja heräiltiin eloon, valmistauduimme kohti turistikierrosta! Okei, kerrottakoon rehellisesti, ettei meillä ollut minkäänlaista hajua Lausannen nähtävyydeistä. Otettiin kuitenkin bussi kirkolle (edes nimestä ei mitään käryä..) ja hengailtii siellä hetki. Aivan upea ilma! Tarkeni hyvin olla ohkasella takilla. Meillä on jo alkanut olemaan perinne, että kun törmätään kirkkoon, siellä on pakko käydä! Ja kävästiin muuten nytkin! Harmi kun ei sinne torniin asti päässyt.. Tuskin paljoon missattiin kun alpitkaan eivät näkyneet :-DD Mutta ah, kun nautittiin auringosta <3 

Lähettiin käppäileen alaspäin keskustan suuntaan ja aateltiin et lähetään ettiin sitä järveä. Nooooo..... Ei ihan onnistuttu. Löydettiin itsemme jostain niin kuusen oksalta että oli pakko ottaa bussi takasin keskustaan ja päätettiin etsiä metro, millä pääsee alas järvelle. (Tuntilippu maksoi sen 3,5CHF) Päästiinhän me perille asti, ja voi pojat! mikä näkymä meitä odottikin!!
Aurinko paistoi niin kovasti, että oli pakko ostaa katukauppiaalta aurinkolasit. Syötiin makoisat päivälliset ja seikkailtiin ja ihmeteltiin. Ei tuntunut yhtään että oltaisiin oltu Sveitsissä. Ehdottomasti sinne päästävä uudelleen! Vieläkun näkisi ne alpit komeudessaan :) Pulinat sikseen, kattellaan toverit kuvia nyt! 
Katutaide on vaan nii makeeta täällä!
Moro Tiia!
Mitä mulle on tapahtunut täällä? En meinaa tunnistaa itseäni :-D
Rikkaan maan rikkaat bussit! ....
..ja loppu osa bussista :D
Sitä kirkkoa!
Parveke näkymä part. 1
Parvekkeen näkymä part.2. Tää oli jotenki nii sulosta et kerrostalojen keskellä tuollasia iäkkäämpiä taloja!
Palataas taas kirkkoon..
Voimanaisia!
Tuolla pitäisi komeilla alpit.. Mutta jokanen voi vaikka kuvitella ne tähän kuvaan!
Ohan täällä nyt kodikkaammat kirkot kuin Suomessa! 
Ja mukavat näkymät kirkon pihalta! (Tässä vaiheessa vois miettiä vaikka häitä tuonne...)
Vähän mietin että kun tuolla on noin monia veneitä yms, niin ei kai kukaan huomaa jos yks puuttuu?
Mää veikkaan et tuossakin pitäisi näkyä jotain ihan muuta, kuin että olisi avomeren rannalla..
Hemmot teki kanamunista jotain kuvaa..
 Anteeks hemmot et kuvat on taas vähän sekasin ja miten sattuu ja rutkasti.. Mutta, tää oli ehottomasti paras päivä! Meillä oli niin mukavaa ja ilmatkin suosi. Tuolta Lausannen Ouchystä lähettiin sitten metrolla suoraan kämpille jossa saimme hengailla keskenämme. Jossain vaiheessa sitten kyllästyin vain olemiseen ja avasin viinipullon. Siitähän se ajatus sitten lähti :) Tuhottiin muutamia pulloja ja keskusteltiin kolmistaan henkeviä Tiian ja Tiinan kanssa. Ihan upee ja ihana päivä ja ilta kaikin puolin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti