tiistai 9. huhtikuuta 2013

Haaste - Challenge - Herausfordern

Jenna haastoi minut, joten miksipä ei.. (Muutaman lauseen aina ehtinyt kirjoittaa välillä :-D)

11 asiaa minusta

1. Suomessa näätte todella pintapuolisesti mun elämän. Jopa mun läheisimmät. Ihanaa jakaa täällä kokemukset ja kaikki muiden tyttöjen kanssa, kun he oikeasti ymmärtävät kaiken. Kukaan ei tuomitse eikä asiat leviä pitkin kyliä.

2. Yritän toden teolla opetella juomaan vettä. Suomessa se onnistui, aina oli vesi pullo mukana, mutta täällä tuo vesikin maistuu pikkasen erilaiselta -onneksi siihenkin alkaa tottumaan. Nirso mikä nirso!

3. Jännittää nyt jo että miten sitä jaksaa Suomessa ruveta opiskelemaan ja tekeen töitä, kun nyt täällä melkeimpä vain oleskelee. Tekee vähän kotitöitä yms. Mut heinäkuun lopussa, meitsi on ollu Suomen kirjoissa 14kk tekemättä mitään :DD Musta ihan salee tykätään.

4. En oikein osaa sanoa, mitä haluan. En edes tiedä mitä tunnen tällä hetkellä. Ihan kuin joku olis painanu off -nappia mun päässä ja sit mä vaan eleilen täällä lepposasti. Mitä nyt yritän jotain miettiä, niin sitä enemmän myrskyää pään sisuksissa.

5. Pelkään ja vihaan yli kaiken kännisiä miehiä. Inhottavaa. Tulee aina paha olo itellekkin kun tietää et toinen on ihan överit. Miksei sitä osaa vain nauttia nätisti? Sitten seuraavana päivänä ei muisteta mitään.. Ääägggrr.

6. Näin nuoreksi, mulle on alkanut tulemaan mitä ärsyttävämpiä ongelmia.. Pelkään vaan että viittaavat reumaan. Niska nikamia pitäs naksuttaa, että pystyn edes liikuttamaan päätä, ja niskat on muutenkin koko ajan kipeenä, samoin kuin selkä. Ja selkärankakin pitää naksuttaa aina välillä. Pahin mikä on nyt vaivannut, on käsissä. Kirjoittaminen kynällä sattuu, jopa puhelimella kun kirjoitan, niin peukaloihin rupee sattumaan. Jos en lopeta sen hetkistä tekemistä, alkaa kämmen muuttua sinertäväksi :) Hip hei hurraa! Terkuin 20v.

7. En oo koskaan ollut näin pitkään värjäämättä hiuksia. Nyt takana jo 4kk! Mutta vielä maltan odottaa ja kasvattaa tuota hirveää tyvikasvua. Näähän näyttää kohta jo liukuvärjätyiltä! Haha.

8. Suomeen paluun jälkeen en halua syödä pastaa moneen kuukauteen. On niin ikävä kanasalaattia <3 Valkosipulikastike.... Valkosipulimarinoitu kanasuikaleet.... PUNAJUURISALAATTI. Ei terve.

9. Innostun helposti asioista, ja alan helposti tekemään jotain uutta ja kivaa. Ne kuitenkin lopahtavat nopeasti. Nimim. pääsykoekirjat on ollut kiinni viimeset kaksi viikkoa..

10. Ihmiset, jotka eivät tunne minua, eivät tiedä pätkääkään millainen olen. Huomaan nopeasti toimiiko kemiat jonkun kanssa. Enkä edes kaipaa sellaisia ystäviksi, joiden kanssa ei ole hyvä olla. 

11. Mun sisällä asuu pienoinen heppaihminen. Kovasti haaveilen ratsastamisesta ja hevosista, mutta eipä sitä koskaan saa aikaiseksi mennä mihkään tallille. Kesällä voisi käppäillä tuonne vähän ylemmäs kysymään jos pääsisi vähän testaamaan monen vuoden tauon jälkeen oleskelua hevosen selässä.

Kysymykset minulle

Missä kuvittelet olevasi kahden vuoden kuluttua?
9.4.2015.. Hmm, varmaankin opiskelen (hope so insinööriksi), saatan käydä samalla duunissa ja elää lepposta perhe-elämää koiran/kahden kanssa sekä tietysti Samin.
Suurin lähitulevaisuuden haaveesi?
Realistinen, valmistua koneinsinööriksi ja oppia englanti täydellisesti. Ja tietty sen päälle, päästä kivaan työpaikkaan tekemään sitä, mitä haluaa ja mistä tykkää. 
Lapsuuden sankarisi?
Itse en ainakaan muista tälläistä olleen..
Mikä on lemppari elokuvasi ja mikä siitä tekee sen?
En omaa "lemppari" elokuvia. Jotkut on vaan hyviä, niissä pitää olla selkee juoni ja toimintaa. Ei romantiikka draamoja!
Taito jonka haluaisit oppia?
Kaikki maailman kielet! Kui siistii se ois!! :-DD
Mihin olet erityisen tyytyväinen itsessäsi?
Että oli sen verran rohkeutta lähteä Suomesta tuntemattomaan.
Mikä on kauneinta tai kohteliainta mitä sinulle on sanottu?
Apua. En ikinä muista tälläsiä. Ehkäpä kliseinen, rakastan sinua tai että tuunko joskus vaimoks yms..
Tavara josta et luopuisi?
Puhelin. 
Mitä harrastusta et ikinä aloittaisi?
Jalkapallo, jääkiekko, golf.. (yögolffaus kavereiden kans on eri asia!;)
Mikä on parasta keväässä?
Valo! Aurinko -jos sellainen sattuu tulemaan esiin. Täällä tätä sadetta nyt piisaa.
Parasta bloggaamisessa?
Pakko sanoa, että en tiedä. Ehkäpä se, että pääsen tänne parin vuoden päästä katsomaan, millainen olen ollut ja muita muistoja. Mutta nyt olen jo hetken miettinyt lopettaa tämän. Tuntuu samalta kuin puhuisin seinille. Kukaan ei vastaa. (Sorry Elli, en mää Suomessa ainakaan jatka :-D)

Enkä mä lue oikein blogeja, joten en haasta ketään :) 

2 kommenttia:

  1. Hitto mulla oli just puolitiessä valmistumassa tää haastepostaus ja olin jo linkittäny sut siihen että haastan sut mutta nähtävästi joku muu ehti ensin:D !!!

    VastaaPoista