tiistai 15. tammikuuta 2013

Far ratio -one year!

I want to stand with you on a mountain.
I want to bathe with you in the sea.
I want to lay like this forever.
Until the sky falls down on me
I love you more with every breath


Voi murmelit.. Daniki on niin pötkylä! Vauvalla on pian 8vuotis päiväki <3


Jos joku olisi sanonut minulle vuosi sitten että tulen oleman parisuhteessa tämän höpsön kanssa -vieläpä kaukosuhteessa- olisin vain nauranut että älä viitsi. En mä suostuis ikinä kaukosuhteeseen. Ha, tässä sitä ollaan, enkä hetkeäkään kadu! Ollaan päälle vuosi sitten tavattu ensimmäistä kertaa Sn kanssa ja viime kesän aikana tajuttiin että tässä on sitä jotain ja paljon enemmän. 
Kesä alkoi vaihtumaan syksyyn ja molemmat me tiedettiin että mun lähtö Sveitsiin lähestyi koko ajan. Vähän ennen lähtöä keskusteltiin että pitäiskö jättää tää meijän juttu siihen paikkaan ja yritettiin. Mutta eihän siitä tullut mitään ;) Vihdoin kun löysi ihmisen, jonka kanssa pystyi ajattelemaan tulevaisuutta ja johon oli vahvat tunteet, eihän sitä voinut siihen jättää ja yrittää sitten uudestaan vuoden päästä.. Eli tässä sitä ollaan oltu nyt se 5kk virallisesti yhdessä. Onhan se oikeasti vielä tuotakin pidempi aika, mutta ei siitä ole tiennyt monikaan silloin.

Tänne tultuani jatkoimme yhteydenpitoa niin internetissä kuin viesteillä ja puheluilla. Ja kävihän tuo herra täällä syksyn aikana ja minä olin jouluna Suomessa. Täällä aika on mennyt hurjan nopeasti aluksi kun kaikki oli niin uutta ja ihmeellistä, enkä niinkään ajatellut joka sekuntti että olisinpa kotiSuomessa. Mutta kun kuusitoista päivää vietin Suomessa ja joka päivä sai herätä oman miehen vierestä, alkaa tämä ero tekemään kovaa. 
Edessä on vielä noin seitsemän kuukautta ja sinä aikana nähdään pari kertaa, mikä kuulostaa niin vähältä. Vuoden aikana 39 päivää. Herra isä. Mutta, on se sen arvoista. En olisi koskaan uskonut että odotan näin innolla pääseväni lomalle -Suomeen! 

Jos häntä ei olisi, en palaisi Suomeen pitkään aikaan. Tarkoitukseni olikin alusta asti jäädä maailmalle, oppia kieliä ja miettiä mitä tehdä elämällä -etsiä ehkä jostain kiva työpaikka. Näin ne suunnitelmat vain muuttuvat. Rakkauden takia. 

Tiedän myös, että ilman tätä 3000km välimatkaa en varmasti tuntisi häntä näin hyvin kuin nyt. Toisaalta olen kiitollinen tästä, ja taidan ehkä hitusen uskoa että näin oli tarkoitettu. Ollaan molemmat niin paljon opittu ja keskusteltu ihan kaikesta -etten ihan kenen kanssa tahansa pysty tähän. Sen vain huomaa kun löytää sen Herra Oikean. Siitä täytyy pitää kiinni <3

Jos olet (parisuhteessa elävä) siis suunnitellut lähteväsi vaihtoon, au pairiksi tai reppu reissaajaksi -niin ei muuta kuin menoksi! Jos oikeasti hän rakastaa sinua ja sinä häntä, olette valmiita mihin vain! Välimatka kasvattaa niin paljon luottoa sekä vahvistaa suhdetta, ettei sitä osaa kuvitellakkaan ilman että kokee sen! Sekä vuoden jälkeen tietää että parisuhde selviää mistä vain kun on selvinnyt tästäkin.
Inttileskeydestä en niin voi sanoa samaa, itse en niin tuntenut. Kuitenkin siinä näkee toista melkein joka viikonloppu.. 

 "Hetkessä voi ihastua kuoreen. Mutta rakkaus perustuu pelkän kuoren sijaan koko ihmiseen, kaikkeen tässä, sekä omaan yhteensopivuuteen kyseisen ihmisen kanssa."

3 kommenttia:

 1. Ei oo tarkotus nipottaa mut missä päin Sveitsiä asut jos matkaa Vaasaan on 3000km? Mä asun Itävallassa ja mulla on Suomeen joku vajaa 1500km linnuntietä, niin tuntuu jännältä et Sveitsistä - joka kuitenkin on suht samoilla leveyksillä kuin Itävalta - ois tuplamatka... mut joo tää ei liittynyt itse postaukseen mihinkää, tsemppiä kaukosuhteeseen! Itellä on mies onneks vieressä mut aina Suomi-lomilla toki ikävöi :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kattonu sen ihan tästä Sveitsin kotiosoitteesta Suomen kotioisoitteeseen..
   Meilenista (joka on zürichista alaviistoon) Vaasaan :)

   Poista