perjantai 30. elokuuta 2013

Kuulumisia

Hejsan! Jag är trött. pläpläpläää. Moi Elli, tiiän et halusit, jotta kirjotan vielä! Joten, nyt aattelin jotain näppäillä tänne.. Mun normi arki-päivät menee jotakuinki näin: 
5.00 Herätys
30 min lenkki Wiskyn kanssa
6.00 Aamupala ja suihku
6.30 Vien Samin töihin
7.00 alotan ite työt
Töissä olen kassatarjoilijana Amica -ravintolassa, joten saan koko 7.5h juosta pää kolmantena jalkana. Pääsen 14.30, josta ajan hakemaan Samin töistä.
15.30 Ollaan kotona, joskus käydään kaupassa, niin menee myöhemmäksi. 
1530-16.30 Wiskyn lenkki
Kotona tehdään ruokaa ja syödään, yleensä imuroin ja siivoan yms. 
19.00 Maissa rupeaa väsyttämään jo kovasti, joten iltapalaa ja sohvalle/koneelle hetkeksi.
20.00 Katotaan UP
20.30 Wiskyn iltalenkki ja siittä sitten vain suihkun kautta nukkumaan.
Joka ilta olen 21.00 lyödessä jo sängyssä. Silti väsyttää niin maan perkeleesti.. Konetta taisin avata viimeksi viikko sitten? En edes muista. Alku viikosta en edes vastannut viesteihin/puheluihin.

Kestää hetki, että 14kk "olemisen" jälkeen oikeesti tottuu seisoma/juoksu työhön. Enkä todellakaan ole aamuvirkku. Jos Wiskyä ei olisi, voisin vannoa, että nousisin sängystä vasta 6 jälkeen.. Mutta hyvä että aamusta pääsee lenkille, niin herää pikkasen paremmin tuolla KYLMÄSSÄ. 

Tuon kaiken päälle tulee vielä pari kertaa viikossa työskentelyä 16/17-22 jäähallilla, sekä koirakoulua kerran viikossa 19-20, ja kahen viikon päästä alkaa ruotsinkurssi, joka on sitten tiistaisin ja torstaisin 19-20.30. Joten välillä päivät venyy helposti 17 tuntisiksi.. 

Miten niin 21 vuotiaan elämä voi olla raskasta? Toivottavasti en vain pala loppuun :) Kaiken kukkuraksi aikaa pitäisi löytää parisuhteelle, perheelle, kavereille ja ihan vain levolle, minuun itseeni. Huh, siinäpä haastetta kerrakseen! Mutta tälläisellä aikataululla olisi tarkoitus mennä jouluun saakka ainakin. Katsellaan sitten uudestaan, pitääkö jostain luopua.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti