maanantai 16. heinäkuuta 2012

Loppukesän suunnitelmia

Lähtöön on 48 päivää. Siinä ajassa pitäisi ehtiä tehdä vaikka ja mitä! Nähdä mahdollisimman paljon kaikkia ihmisiä, järjestää asioita ja ruveta kirjaamaan ylös, mitä kaikkea sitä pitää ottaa mukaan. Yksi matkalaukka sekä läppärille oma laukku ja käsilaukku. Vuodeksi aika vähän, mutta onneksi joulukuussa tulen käymään kotona, niin saa tuoda tavaroita tänne tai hakea sinne. Nopeestihan se aika kuitenkin menee. 
Läksiäisiä saa koko ajan miettiä. Haluan että ne on ikimuistoset ja tän kesän paras ilta! Niin, että nään kaikki toverit samaan aikaan, samassa paikassa. Ja tosiaan, meillä on yhteiset läksiäiset Riikan kanssa, joka muuttaa Riihimäelle samalla viikolla kuin minä Sveitsiin. Paljon tapahtuu tänä syksynä. Muutama muukin ystävä on lähdössä Vaasasta. Näin me kaikki vaan hajaannutaan ja lähdetään kattelemaan maailmaa ja millaista on aidan toisella puolen. 
Kesän ehkä yksi hauskimmista päivistä oli eilen, kun hain pikku veljen ja mentiin porukalla Wasalandiaan. Naurua ja iloa kyllä riitti. (sekä tietty huutoa ja kirkumista isoissa laitteissa, tai siis minähän pelkäsin pikkusen puolesta..) Tärkeintä oli tietysti se, että kaikilla oli mukavaa :)
Eilen illalla aloin pikkaisen tajuamaan, että olen oikeasti lähdössä.. Mutta ehkä se shokki painaa päälle vähän lähempää lähtöä, tai vasta Sveitsissä kun ei ole sitä omaa turvaverkkoa siinä ympärillä. Vaikken nytkään hirveästi koiraani näe, niin kyllä tulee sellanen outo fiilis, kun tajuaa ettei saa koskea sitä pitkään aikaan, nähdä Danin iloisuutta ja onnea kun se näkee mut.. Mun pieni pallero♥
Miten 6vuotias pikku poika uskaltaa mennä joka laitteeseen, kun edes isosisko ei uskalla?

2 kommenttia: