perjantai 13. heinäkuuta 2012

Lähtö laskenta alkaa!

19vuotias vaasalainen neiti joka lähtee vuodeksi Sveitsiin asumaan ja työskentelemään. Vuoden aikana olisi tarkoitus kasvaa aikuiseksi, löytää oma tie sekä päättää mitä haluan tehdä "isona". Tätä hetkeä on odotettu pitkään ja nyt se toteutuu!
 Helou evribadi! 
Se ois nyt sillälailla, että tämä tyttönen lähtee vuodeksi Sveitsiin! Sain sen työpaikan minkä halusin ja nyt saa alkaa oikeesti pakkailemaan ja lähteä sinne! Lähtö tapahtuu syyskuun alussa ja paluu ensi vuoden Heinäkuun aikana. Oon niin innoissani tästä! Ja koska siellä tulee olemaan kallista soittaa/laittaa viestiä tänne kotimaahan, päätin tehdä blogin jotta kaikki tuttavat ja toverit voivat seurata menoani siellä sekä kaikki muutki joita kiinnostaa, millaista on asua ja tehdä töitä Sveitsissä. Ennen lähtöä pitää selvittää täällä vielä kaikki käytännön asiat, uusia passi (tai jouluna..), siirtää ajokortin kakkosvaihdetta, myydä tavarat pois sekä pitää ikimuistoiset läksiäiset! Tarkoituksena on tulla takaisin ensi kesänä, mutta ken tietää mitä siellä tapahtuu.

Ystävät ja perhe, Dani jää tänne odottelemaan sekä poikaystävä. Nyt jo voin luvata että paljon ikävää on edessä, sekä ehkä muutamia kyyneleitä. Ainakin viikkoa edeltävänä kuin on lähtö. Otan mukaan vain ison matkalaukun, läppärilaukun sekä käsilaukun. That's it! Ja nousen lentokoneeseen ja aloitan uuden, jännittävän elämän uuden perheen kanssa. Innolla otan haasteet vastaan ja pyrin selviämään niistä mahdollisimman hyvin.
Jos jollain sattuu olemaan kysymyksiä, vastaan mielelläni. Toki voit jättää myös risuja/ruusuja (Jami, mä tiedän jo sun mielipiteen♥). Mutta nyt alkaa toden teolla työt täällä, ihan ensimmäiseksi tavaroista eroon ja mars poliisiasemalle! (..tai siis ens viikolla.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti