keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Saturday/Sunday

 Tehtiin hyvää ruokaa Tiinan kans.

Olin tosiaan lauantaista sunnuntaihin Tiinan luona, Hallaussa. Illaks lähettiin sitten Schaffhauseniin parin muun suomalaisen tytön kera, yöelämään. Yhessä baarissa sai punaisen kupin (naiset) jota sai sitten illan/yön mittaan käydä täyttelemässä. Sisäänpääsy oli 15CHF. Joten mukavan halpa (ilmanen) ilta oli kaikenkaikkiaan.. Suomalaisethan näytti samantien miten kuuluu ryypätä. :-D
Sunnuntaina ei sitten ollutkaan niin hyvä olo. Varsinkaan kun 3h piti matkustaa kotia kohti..






tiistai 23. huhtikuuta 2013

Oon se jääräpää tyttö, joka on aina valmiina maailmalle.

 On tää Meilen vaan kaunis kaupunki. Tykkään todella paljon! 
 Viikonlopusta on selvitty, ja uutta viikonloppua pukkaa jo ihan nurkan takaa! Tämä neiti nousee perjantai aamusta 05.20 junaan. Hrr.. Ja sit oonkin vasta 2 kieppeillä Hampurissa. 

lauantai 20. huhtikuuta 2013

Don't just dream!

"Where the mind goes, the man follows." - Joyce Meyers

Kaikki lähtee omasta asenteesta. Mä en vaan jaksa ymmärtää tai katsoa ihmisiä, jotka ovat hirmu negatiivisiä tai raskaita persooneita. Siinä vain itsekin kärsii. Miksi suomalaiset ovat perus mutrusuu -kansaa? Mikään ei riitä? Mihinkään ei olla tyytyväisiä? Mistään ei osata nauttia (muutakuin alkoholista.....)? Mikä teitä vaivaaaaa? Asennetta!

Anyway, päivät vähenee sitä tahtia että olis aika miettiä tulevaa -mutta ei huolen häivää, en jaksa stressata, meen sinne minne aika ja elämä kuljettaa. Suunnitelmat harvoin pitää, niin miks niitä pitäis edes tehdä? 

Täällä alkoi nyt kevätloma (2 viikkoa), ja meikäpoika matkustaa ensi viikolla 8 tuntia junalla Hampuriin. 
Tänään kuitenkin aion mennä Tiinan luokse Hallauhin, ja nauttia tuosta valkoisesti kakasta tuolla nurmikon päällä (lumi wtf?!). Voisin tietysti kirjoittaa tästäkin hämmennyksestä enemmän, mutten jaksa. Hetki sitten aurinko porotti reippaasti yli sen +20 ja otimme aurinkoa.. Nyt on räntää. Mä en vaan voi käsittää miten jossakin maassa voi vaihdella näin nopeasti ja paljon säät. 

Oikein mukavaa viikonloppua!

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Ain't got no worries it's a beautiful day

We might find our place
in this world someday
but at least for now 
I wanna go my own way



Whooop, rusketusraidat löytyy. Välillä tuntuu et paikalliset tuijottaa ku mitäkin hullua. No mutta, ilmat ovat täällä nyt sellaisia, mitä ovat normaalisti Suomessa kesäisin. Joten.... Eikai me farkuilla enää kävellä! 

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Summer is here!

Horgenista Meileniin lautalla lauantaina..
Rapperswil lauantai-iltana.
Elli & Pink <3
Vähän aurinkoa koko päivä tänään!
Tän paremmin ei vois kuvata tätä päivää. Lunta, ei lehtiä puissa, aurinkoa, hengailua, bikineitä ja uimahousuja.

perjantai 12. huhtikuuta 2013

Rhein Falls












Nyt on kolmesti käyty tsekkaamassa Rhein Fallit, syksyllä, talvella ja nyt keväällä. Ehkä tämä riittää näistä Euroopan suurimmista vesiputouksista.. Onhan tuo aina kokemus, mutta eipä sitä jaksa enään innostua kun pariin otteeseen nähty :D Mutta kuitenkin kävimme Tiinan kanssa näyttämässä ne Ellille viime sunnuntaina. (hyvin reaaliaikanen postaus). Otettiin vene tuon pienen joen yli, ja se maksoi vaivaset 2CHF. 
Ei mitään hajua  mitä tuo lysti oikeasti maksaisi, kun on portteja ja aitoja joka puolella, mutta mehän sivuutettiin ne nätisti, oikein suomalaisittain. 

Nyt sunnuntaille on luvattu +20 ja aurinkoa! Ah, vihdoin se kesä alkaa! 
Ja maanantaille samanlaista ilmaa. Täällä on sillloin koulut kiinni, ja Zürichin Opera talon edessä poltetaan lumiukko. Sinne olisi tarkoitus lähteä sitten, katsomaan tuleeko pitkä ja kuuma kesä ;)

Ensi viikon perjantaina alkaakin meijän alueella kahden viikon kevätloma. Miten ihanaa, että lomia onkin näin! Tosin se kesäloma onkin sitten lyhyempi kuin Suomessa.. Mutta ei haittaa! Suomessakin kesäloma vois olla heinä-syyskuu, niin sais nauttia lämmöstä sielläkin (jos sitä on edes tulossa tänä vuonna..).

tiistai 9. huhtikuuta 2013

Haaste - Challenge - Herausfordern

Jenna haastoi minut, joten miksipä ei.. (Muutaman lauseen aina ehtinyt kirjoittaa välillä :-D)

11 asiaa minusta

1. Suomessa näätte todella pintapuolisesti mun elämän. Jopa mun läheisimmät. Ihanaa jakaa täällä kokemukset ja kaikki muiden tyttöjen kanssa, kun he oikeasti ymmärtävät kaiken. Kukaan ei tuomitse eikä asiat leviä pitkin kyliä.

2. Yritän toden teolla opetella juomaan vettä. Suomessa se onnistui, aina oli vesi pullo mukana, mutta täällä tuo vesikin maistuu pikkasen erilaiselta -onneksi siihenkin alkaa tottumaan. Nirso mikä nirso!

3. Jännittää nyt jo että miten sitä jaksaa Suomessa ruveta opiskelemaan ja tekeen töitä, kun nyt täällä melkeimpä vain oleskelee. Tekee vähän kotitöitä yms. Mut heinäkuun lopussa, meitsi on ollu Suomen kirjoissa 14kk tekemättä mitään :DD Musta ihan salee tykätään.

4. En oikein osaa sanoa, mitä haluan. En edes tiedä mitä tunnen tällä hetkellä. Ihan kuin joku olis painanu off -nappia mun päässä ja sit mä vaan eleilen täällä lepposasti. Mitä nyt yritän jotain miettiä, niin sitä enemmän myrskyää pään sisuksissa.

5. Pelkään ja vihaan yli kaiken kännisiä miehiä. Inhottavaa. Tulee aina paha olo itellekkin kun tietää et toinen on ihan överit. Miksei sitä osaa vain nauttia nätisti? Sitten seuraavana päivänä ei muisteta mitään.. Ääägggrr.

6. Näin nuoreksi, mulle on alkanut tulemaan mitä ärsyttävämpiä ongelmia.. Pelkään vaan että viittaavat reumaan. Niska nikamia pitäs naksuttaa, että pystyn edes liikuttamaan päätä, ja niskat on muutenkin koko ajan kipeenä, samoin kuin selkä. Ja selkärankakin pitää naksuttaa aina välillä. Pahin mikä on nyt vaivannut, on käsissä. Kirjoittaminen kynällä sattuu, jopa puhelimella kun kirjoitan, niin peukaloihin rupee sattumaan. Jos en lopeta sen hetkistä tekemistä, alkaa kämmen muuttua sinertäväksi :) Hip hei hurraa! Terkuin 20v.

7. En oo koskaan ollut näin pitkään värjäämättä hiuksia. Nyt takana jo 4kk! Mutta vielä maltan odottaa ja kasvattaa tuota hirveää tyvikasvua. Näähän näyttää kohta jo liukuvärjätyiltä! Haha.

8. Suomeen paluun jälkeen en halua syödä pastaa moneen kuukauteen. On niin ikävä kanasalaattia <3 Valkosipulikastike.... Valkosipulimarinoitu kanasuikaleet.... PUNAJUURISALAATTI. Ei terve.

9. Innostun helposti asioista, ja alan helposti tekemään jotain uutta ja kivaa. Ne kuitenkin lopahtavat nopeasti. Nimim. pääsykoekirjat on ollut kiinni viimeset kaksi viikkoa..

10. Ihmiset, jotka eivät tunne minua, eivät tiedä pätkääkään millainen olen. Huomaan nopeasti toimiiko kemiat jonkun kanssa. Enkä edes kaipaa sellaisia ystäviksi, joiden kanssa ei ole hyvä olla. 

11. Mun sisällä asuu pienoinen heppaihminen. Kovasti haaveilen ratsastamisesta ja hevosista, mutta eipä sitä koskaan saa aikaiseksi mennä mihkään tallille. Kesällä voisi käppäillä tuonne vähän ylemmäs kysymään jos pääsisi vähän testaamaan monen vuoden tauon jälkeen oleskelua hevosen selässä.

Kysymykset minulle

Missä kuvittelet olevasi kahden vuoden kuluttua?
9.4.2015.. Hmm, varmaankin opiskelen (hope so insinööriksi), saatan käydä samalla duunissa ja elää lepposta perhe-elämää koiran/kahden kanssa sekä tietysti Samin.
Suurin lähitulevaisuuden haaveesi?
Realistinen, valmistua koneinsinööriksi ja oppia englanti täydellisesti. Ja tietty sen päälle, päästä kivaan työpaikkaan tekemään sitä, mitä haluaa ja mistä tykkää. 
Lapsuuden sankarisi?
Itse en ainakaan muista tälläistä olleen..
Mikä on lemppari elokuvasi ja mikä siitä tekee sen?
En omaa "lemppari" elokuvia. Jotkut on vaan hyviä, niissä pitää olla selkee juoni ja toimintaa. Ei romantiikka draamoja!
Taito jonka haluaisit oppia?
Kaikki maailman kielet! Kui siistii se ois!! :-DD
Mihin olet erityisen tyytyväinen itsessäsi?
Että oli sen verran rohkeutta lähteä Suomesta tuntemattomaan.
Mikä on kauneinta tai kohteliainta mitä sinulle on sanottu?
Apua. En ikinä muista tälläsiä. Ehkäpä kliseinen, rakastan sinua tai että tuunko joskus vaimoks yms..
Tavara josta et luopuisi?
Puhelin. 
Mitä harrastusta et ikinä aloittaisi?
Jalkapallo, jääkiekko, golf.. (yögolffaus kavereiden kans on eri asia!;)
Mikä on parasta keväässä?
Valo! Aurinko -jos sellainen sattuu tulemaan esiin. Täällä tätä sadetta nyt piisaa.
Parasta bloggaamisessa?
Pakko sanoa, että en tiedä. Ehkäpä se, että pääsen tänne parin vuoden päästä katsomaan, millainen olen ollut ja muita muistoja. Mutta nyt olen jo hetken miettinyt lopettaa tämän. Tuntuu samalta kuin puhuisin seinille. Kukaan ei vastaa. (Sorry Elli, en mää Suomessa ainakaan jatka :-D)

Enkä mä lue oikein blogeja, joten en haasta ketään :) 

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Just play and enjoy!

Muutama video kooste pääsiäisestä :)
   

 Taas on hurahtanut viikko. Ihan hirveetä miten tämä aika menee niin nopeasti! Kohta on taas loma. Ihana sellainen! Pääsen näkemään vähän Hampuria. Minä, joka luulin että se on pieni kaupunki Saksassa. Noooo, selvisi että se onkin kolmas suurin metropolicity :-D Mää kyllä tiiän niin hirveesti maantiedosta ja maista. Haha. 
 Täällä alkoi sateet -tai jatkui- ja ottaa kyllä päähän! Tekis mieli lähtee loppu vuodeks asumaan johki etelä Afrikkaan. Sais edes hetken olla auringossa. Kesää kun Suomeen ei taida edes tulla. Ja vähän heikolta näyttää myös täällä..

lauantai 6. huhtikuuta 2013

Easter - Maanantai

Riemuidiootti.
Oi sitä lämpöä..
Kyllä siellä pikkasen hahmottuu ne vuoret :D
 Maanantaina tosiaan otettiin juna kaiken siivoamisen jälkeen kohti Berniä. Kierreltiin Bernissä sen 3-4 tuntia ennenkuin suunnattiin kotia illaksi. 
 Täytyy myöntää, että Bernistä ei jäänyt hirveen hyvää kuvaa. Voi johtua huonosta olosta tai kylmästä tuulesta.. Mutta onpa tullut kävästyä sielläkin.
Matkustettiin ykkösluokassa Bernistä Zürichiin! Oli muuten aivan ihanaa<3

Muuten reissu oli aivan upea ja mahtava, tykkäsin kovasti. Toivottavasti päästään vielä tekemään tälläsiä reissuja porukalla!