perjantai 10. toukokuuta 2013

Guten Morgen!

Ylemmät kuvat Zürichista ja alemmat Meilenista.
 Karu paluu arkeen! Hienot ilmat oli kyllä alkuviikon, jotta pystyi istumaan rannalla lukemassa kirjaa. (melki 600 sivua parissa päivässä!!) Käytiinhän me keskiviikkona katsastamassa Suomi-USA, mutta taidettiin eka erä jaksaa kattoo (Saksankielen selostus:D), ja sit otettiin suunnaks puisto Tiian ja Tiinan kans, eikä unohdeta ystäväämme Rose(viini..)! Hauska ilta pitkästä aikaa, kun ei tyttöjä ole nähnyt hetkeen lomien takia.

Ulkona sataa nyt vettä, joten sen koommin ei mitään tapahdu tänä viikonloppuna. Mitä nyt käydään Tiian kanssa vähän Zürichissa käppäilemässä ja etsimässä yhtä frisbeegolf -kenttää. Vielä kun kiekot saapuisivat. Riippuen iha, osasinko tilata ne oikein ja maksaa oikein. Ha. 

Pikkasen on taas haikeeta ja vaikeeta päästä rytmiin täällä, kun suomessa tottui olemaan koko ajan jonkun kanssa jossain ja menossa, sekä öisin oman miehen vieressä. On tämä yksinäisyys vaan hirveetä, en käsitä miten joku nauttii olostaan yksinään!? 

Tää blogikin tuntuu jo niin turhalta.. Iphonessa ei toimi Wi-fi missään, joten erakoidun kohta. Raskasta istua ja pitää facebookkia päällä koneella.. Menee vaan taju tohon puhelimeen!! Aluks se vaan tilttaili, ja nyt se ei toimi ollenkaan. Aaaggrrh. Instagramiin en oo kuvia laittanu  yli viikkoon (@johsuo), eikä kyllä tännekkään innosta seputtaa ja selvittää pyörremyrskyä mun päästä. 

2 kommenttia:

  1. Samat fiilikset täällä. Yksinäisyys on niinku ihan perseestä :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta! Tiiän et taas täs kk päästä oon ihan energiaa täynnä ja mieli heittäny kuperkeikkaa, et haluunki jäädä tänne, enkä palaa suomeen.. Hirveen rankkoja nää Suomi-lomat henkisesti!

      Poista